WDP Profilservice utvecklar ny plattform med Optimizely (tidigare Episerver)
Hem Nyheter WDP Profilservice utvecklar ny plattform med Optimizely (tidigare Episerver)

WDP Profilservice utvecklar ny plattform med Optimizely (tidigare Episerver)

Publicerat av: Redaktionen

Covid-19 pandemin har skapat en ny nisch för profilprodukter.

WDP Profilservice utvecklar ny plattform med Optimizely (tidigare Episerver)Många företag vill behålla team-känslan och satsar därför på företagsunika produkter till sina anställda.

För att möta efterfrågan inleder WDP Profilservice nu ett samarbete med Episerver (som byter namn till Optimizely i år) för att utveckla en ny plattform som ska digitalisera hela processen och ge kunderna ännu fler möjligheter.

Mycket har förändrats till följd av Covid 19-pandemin – även branschen för profilprodukter. Regler och rekommendationer för att begränsa smittspridningen stoppar många företagsaktiviteter. Samtidigt har WDP Profilservice märkt en ökad efterfrågan från företagen på profilprodukter till sina medarbetare. Företagen vill behålla och stärka team-känslan, vilket blir extra viktigt när många sitter hemma och inte träffar sina kollegor.

– Att använda produktmedia i arbetet med employee branding har blivit mer och mer populärt och pandemin har ytterligare förstärkt det behovet. Det visar också att företagen förstår värdet av samhörighet och att medarbetarna inte tappas bort när de jobbar hemma, säger Johan Zollner, grundare och styrelseordförande i WDP Profilservice.

Profilservice kommer nu att ta fram en ny digital plattform i samarbete med Episerver, som snart byter namn till Optimizely, och Miller Development. Att sälja profilprodukter var tidigare ett ganska manuellt jobb. Idag är det i stället kunden själv som väljer och designar produkten, vilket ställer höga krav på den nya plattformen.

– Dagens kunder nöjer sig inte med ett begränsat urval, utan vill själva bestämma alla detaljer. Vår plattform hjälper företagen att ge kunderna en positiv känsla under hela köpresan. Det ska bli väldigt kul att få vara med på Profilservice fortsatta utveckling, säger Mårten Bokedal, marknadschef på Episerver.

Miller Development kommer tillhandahålla ett dedikerat utvecklingsteam som en del av WDP Profilservice organisation.

– Det är oerhört viktigt med långsiktighet i ett åtagande av den här karaktären, där plattformen går från att vara ett hjälpmedel till att bli själva affären. För att kunderna ska få bästa möjliga upplevelse är det nödvändigt med ett dedikerat utvecklingsteam som alltid finns till hands, säger Sven Miller, vd och ägare av Miller Development.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>