Hem Kvinnor på Kanalen We can do IT – framtidens IT-kvinnor

We can do IT – framtidens IT-kvinnor

Publicerat av: Redaktionen

Känner du också att det snart får vara slutsnackat och att vi nu måste agera? IT branschen räknas tyvärr inte till en jämställd bransch och det tror vi kan förändras och framförallt så bör något förändras.

We can do IT – framtidens IT-kvinnor 4We can do IT är rubriken på en AW och nätverksträff som tar sikte på vad vi kan göra för att få fler kvinnor till IT branschen och framförallt med inriktning mot de mer teknikfokuserade områdena.
Det här är en kväll för dig som tror att vi kan påverka/förändra och som vill få stöd i hur man kan göra både i det lilla och i det stora sammanhanget.

Förutom möjligheten att träffa kvinnor i branschen, äta och dricka gott så erbjuds du att lyssna till ett antal intressanta föreläsare.

 • ”10 dagar – det är allt som behövs för att väcka ett genuint teknikintresse”
  Möt Emma som gjorde en helomvändning i sitt gymnasieval och lyssna till vad som fick henne att byta till teknisk linje efter 10 dagar i ny miljö
 • ”Framtidens IT-kvinnor har skinn på näsan och vet vad de pratar om.”
  Lyssna till Annsofi -utvecklaren som brinner för teknik och som genom sitt vägval vill öppna upp för fler kvinnor inom ett manligt dominerat område och
  Sindhu som brinner för kod och kvinnor inom teknik, hon har även det hedervärda uppdraget som mentor till EVRYs CEO
 • ”Dummie – hur du attraherar kvinnor att välja Teknik som fokus i sitt yrkesval
  Robin ledsnade på att kvinnor vek av och inte uppmuntrades att ta den tekniska inriktningen. Hans resultat talar nu sitt tydliga språk!
 • ”Gamification – ett modernt sätt att rekrytera jämställt.”
  Anna Gulliksen och hennes team tog fram den nya tidens verktyg för att rekrytera fördomsfritt. Hon ger facit på hur företag nu kan rekrytera fördomsfritt och därmed få ett mer jämställt utfall.
 • Låt dig inspireras och entusiasmeras av Suzan Hourieh Lindberg, VD på Nordens första data drivna Diversity Management byrå – The Social Few, hon pratar om vikten av att mäta perspektiv och jobba insiktsdrivet i alla delar av organisationen med syftet att lyckas skapa inkluderande och framtidssäkrade organisationer.

Anmäl dig till en kväll som tar sikte mot framtiden och där vi försöker lyfta möjligheterna som
står till buds för att uppnå verklig skillnad och en jämställd bransch.

Det är ett samarbete mellan: IAMCP (Int Association of Microsoft Channel Partners) Women in Tech och EVRY

Vi har en begränsning på antal platser, vilket innebär att det kommer att vara först till kvarn principen som gäller.

Välkommen!

We can do IT – framtidens IT-kvinnor 5

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>