Websense söker fler partner – tecknar avtal med Commaxx
Hem Nyheter Websense söker fler partner – tecknar avtal med Commaxx

Websense söker fler partner – tecknar avtal med Commaxx

Publicerat av: Redaktionen
Johan Björksten, EMEA-kanalchef hos Websense.

John Björksten, EMEA-kanalchef hos Websense.

Commaxx fortsätter att växa sina portfölj och meddelar idag att man lagt till ytterligare en leverantör, Websense. Tillverkaren säger att de söker nya kunder och därmed även nya partner i återförsäljarledet.

Distributörs-vd:n Robert Wadstein kommenterar avtalet:

– Som ett led i vår tillväxtresa vill vi bredda vår säkerhetsportfölj. Genom att erbjuda leverantören dedikerade resurser kan vi vara en distributör som driver affärerna.

Förändrat hotläge driver affärer

John Björksten, kanalchef på EMEA-nivå hos Websense, säger att många kundföretag nu ser en förändrad hotbild vilket ofta leder till en översyn av säkerhetsarbetet.

– Många väljer att komplettera eller byta ut befintliga lösningar som inte längre ger ett effektivt skydd och som kan säkra konfidentiell information. För att möta den ökade efterfrågan som vi nu ser adderar vi Commaxx som distributör på den svenska marknaden.

Utbildning av återförsäljare lockade

Websense lär särskilt ha fastnat för Commaxx sätt att nå ut till marknaden, med utbildning av återförsäljare som en central del.

Robert Wadstein tar också tillfället i akt att påpeka att Websense redan är klara för deltagande på distributörens roadshow i mars.

– Där bjuder vi in de som arbetar med IT inom konsult- och återförsäljarledet, till en dag fylld med intressanta seminarier. I år besöker vi Malmö, Göteborg, Jönköping, Umeå, Sundsvall och Stockholm.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>