Welding Wizard gör programmeringen magiskt enkel
Hem Teknik Welding Wizard gör programmeringen enkel

Welding Wizard gör programmeringen enkel

Publicerat av: Redaktionen

Tänk om det hade funnits en app att ladda ner som trollar fram ett helt nytt fönster på svetsrobotars programmeringsenhet.

Ett interface med enkla menyer, smarta funktioner och annat som gör att man fattar snabbt och sparar tid.

Det låter som en dröm, men det blir verklighet med Yaskawas magiska mjukvara Welding Wizard.

Slipp djupdyka i programmeringshavet

Welding Wizard gör programmeringen magiskt enkelWelding Wizard gör programmeringen av samarbetsrobotarna Weld4Me och MOTOMAN HC10DT IP67 till en behaglig simtur på ytan – som ändå tar dig exakt dit du vill.

Welding Wizard adderar ett intuitivt interface som har tänkt på allt och sänker tröskeln till robotprogrammering. Syftet är att skapa ett enkelt insteg för first time users.

Ett nytt fönster öppnar sig

Även om hela den kraftfulla programmeringsenheten kan användas i sin helhet är det inte nödvändigt att operatören lär sig varje knapp, funktion och kommando. I Welding Wizards fönster blir man guidad genom alla steg som krävs för att skapa ett fungerande svetsprogram.

Intuitiva val gör det mindre komplicerat att sätta ihop ett svetsjobb för din robot. Innan svetsprocessen startar kan alla rörelser testas genom en ’dry run’ utan svetsning. Utifrån resultatet kan programmet finjusteras efter önskemål.

Detta erbjuder Welding Wizard

• Enkelt fönster med full överblick över huvudfunktioner

• Intuitiv kalibreringshjälp

• Möjlighet att testköra program (dry run)

Welding Wizard förenklar varje steg du tar för att skapa ett fungerande robotsvetsprogram för samarbetsrobotarna Weld4Me och MOTOMAN HC10DT IP67. Det blir magiskt enkelt!

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>