Svenska 3D-skrivarbolaget Wematter investerar i inhouse- produktion i Sverige
Hem Produkt NyheterSkrivare Wematter investerar i inhouse- produktion i Sverige

Wematter investerar i inhouse- produktion i Sverige

Publicerat av: Redaktionen

Svenska 3D-skrivartillverkaren Wematter tillgängliggör avancerad industriell teknik i en användarvänlig helhetslösning, med både hård- och mjukvara.

För att möta den ökade efterfrågan investerar bolaget cirka 5 miljoner kronor i en egen produktionsanläggning för att kraftigt öka produktionskapaciteten för snabbare leveranser till kunderna.

Det är den tilltagande efterfrågan på Wematters 3D-skrivarsystem som innefattar SLS 3D-skrivaren Gravity som gjort att bolaget nu skalar upp och satsar på en egen produktionsanläggning för att säkerställa leveranskapaciteten. Samtidigt förstärks teamet med fyra nya medarbetare.

Svenska 3D-skrivarbolaget Wematter investerar i inhouse- produktion i Sverige”Det här är första steget för att lägga en bra grund för att börja titta på olika upplägg med kontraktstillverkare för att nå nästa milstolpe på produktionssidan. Det känns enormt motiverande att tillsammans med teamet fortsätta arbetet för att säkra leveransprecisionen och samtidigt få ut våra svensktillverkade system över hela världen.”, säger Robert Kniola, grundare och vd på Wematter och fortsätter:

Efterfrågan ökar successivt och är ett resultat av vår satsning på sälj och marknadsföring.

Nästa steg är nu att skala upp produktionsförmågan vilket vi gjort genom att investera i vårt team, våra egna lokaler som mer än fördubblas i storlek samtidigt som produktionskapaciteten ökar med 1500 procent.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>