Wematter inleder samarbete med WAZP
Hem Nyheter Wematter ska samarbeta med WAZP

Wematter ska samarbeta med WAZP

Publicerat av: Redaktionen

WAZP Smart Factory & Centre of Excellence Facility kommer att testa Wematters Gravity SLS 3D-skrivarsystem

Från vänster till höger: Robert Kniola, grundare och vd på Wematter ihop med Gabriel Finck, processingenjör och Sean Hasset, vd och Chief Supply Chain Officer på WAZP

Svenska 3D-skrivartillverkaren Wematter – som erbjuder avancerad SLS-teknik i en användarvänlig hård- och mjukvarulösning – skriver på ett samarbetsavtal med irländska WAZP.

WAZP tillgängliggör de mest avancerade lösningarna och teknologierna som matchar sina kunders specifika behov och mål för att tillverka sina produkter och komponenter; tillägget av Wematter Gravity SLS 3D-skrivare som kommer att användas för att testa och utveckla WAZPs specifika materialportfölj, kommer att passa bra med WAZPs effektiva och hållbarhetsdrivna processer.

WAZPs nuvarande expansion av global verksamhet och distributionsnätverk, samt dess on-demand-tillverkning och direktkonsumenttjänster spelade en roll i beslutet att inleda detta samarbete med Wematter. Efter den första utvärderingen visade Wematters teknologi avgörande faktorer som gör SLS 3D-skrivaren Gravity till ett självklart val.

”Vi tror att Wematters system med 3D-skrivaren Gravity kan placeras nästan var som helst eftersom det är så kompakt och lätt att använda. Nu när vi har fått en bra introduktion i Sverige ser vi fram emot att komma igång och printa med skrivaren”, förklarar Sean Hassett, Director & Chief Supply Chain Officer på WAZP.

Wematter inleder samarbete med WAZP

Wematter and WAZP

“WAZP är en erfaren aktör inom additiv tillverkning med ett stort nätverk av kunder och partner som kan bli en språngbräda för Wematter. Vi ser fram emot ett partnerskap med en kompetent och kravställare part. Vi vill båda att AM ska få större spridning genom decentralisering och där har WAZP sett av vår plattform är mer lämpad och modern än det som funnits tidigare. Wematters Gravity SLS 3D-skrivare som en nyckelkomponent är ännu ett bevis på det värde vår lösning levererar”, säger Robert Kniola, grundare och vd på Wematter.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00