Wematter sluter avtal med Solid World
Hem Teknik Wematter sluter ny avtal med Solid World

Wematter sluter ny avtal med Solid World

Publicerat av: Redaktionen

Wematter sluter avtal med Solid World.

Svenska 3D-skrivartillverkaren Wematter, som erbjuder avancerad SLS-teknik i en användarvänlig hård- och mjukvarulösning, ingår avtal med den slovenska återförsäljaren Solid World.

Avtalet öppnar en ny marknad för Wematter där Solid World erbjuder SLS 3D-skrivaren Gravity i Slovenien.

Wematter sluter avtal med Solid World

Bild: Wematter Gravity SLS 3D-skrivarsystem

Samarbetet innebär att Wematter, via Solid World, kan distribuera SLS 3D-skrivaren Gravity på en helt ny marknad, vilket är helt i linje med Wematters tillväxtstrategi och expandering i Europa.

“Vi med nordisk ursprung tycker att det är extra spännande att vi etablerar oss söderut. Det skapar förutsättningar för oss att ta in intryck och erfarenheter från Europas alla länder när vi nu driver utvecklingen inom SLS teknologin”, säger Robert, vd och grundare på Wematter och fortsätter;

“Det stora intresset från återförsäljarledet bekräftar också att vår affärsmodell med att hyra systemen är attraktiv och skapar stor flexibilitet. Med Solid World som återförsäljare ser vi fram mot en lång och fruktbar relation”.

“I Wematter har vi hittat en partner som uppfyller alla våra krav. Vi sökte en tillverkare av SLS 3D skrivare med fokus på design och användarvänlighet. Att Gravity placeras i kontorsmiljö gör oss mer flexibla i vårt erbjudande, så att fler kundtyper kan använda det. Wematter Gravity ekosystem passar för både prototypframtagning och mindre serietillverkning samt också för dem som behöver använda delarna i deras slutprodukt som till exempel personanpassade produkter. Vi ser fram emot att informera våra kunder om vårt nya tillskott!”, säger Jernej Lokovšek, ägare, medgrundare och vd, på Solid World.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00