Westcon satsar på säkerhet och tar ny vd från Computerlinks
Hem Nyheter Westcon satsar på säkerhet och tar ny vd från Computerlinks

Westcon satsar på säkerhet och tar ny vd från Computerlinks

Publicerat av: Redaktionen
Per-Erik Kask

Per-Erik Kask på Computerlinks University i september i år. Nu är han alltså vd för Westcon Security i Norden.

Distributören Westcon satsar på säkerhet i Norden och har lyckats rekrytera Per-Erik Kask, en verklig räv i sammanhanget, till rollen som vd för säkerhetsdivisionen. Han kommer närmast från Computerlinks och har över 20 års erfarenhet från branschen.

Rekryteringen är ett led i den satsning som Westcon gör med början i Sverige. Ytterligare tre personer ska anställas på säljsidan och distributören kommer också att ta in flera stora leverantörer under de kommande månaderna, enligt ett pressmeddelande.

– När vi nu utvecklar affären och kommer att erbjuda fler tjänster till våra återförsäljare är Per-Erik en ”perfect fit”, kommenterade Willem de Haan, senior vice president på Westcon Security EMEA.

– Han har en väldokumenterad förmåga att få företag att växa i det här kraftigt konkurrensutsatta segmentet. Det här är vårt första steg i vår nordiska expansion. Satsningar i Finland, Norge och Danmark kommer inom kort.

Per-Erik Kasks uttalande i pressmeddelandet:

– Gång på gång har jag varit imponerad av Westcons strategiska förhållningssätt gentemot marknaden i Europa. Genom anställningen av flera nya resurser, alla experter inom sitt område, har Westcon visat sin förmåga och vilja att skapa nya möjligheter och affärer för våra återförsäljare i regionen.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>