Windows 10 Anniversary Update är här

Idag lanseras Windows 10 Anniversary Update som är Microsofts andra stora uppdatering av operativsystemet sedan lanseringen för ett drygt år sedan.

Bland nyheterna finns säkerhetsuppdateringar, förbättringar av webbläsaren Edge och den nya funktionen Windows Ink. windows-10

– Intresset för Windows 10 är otroligt stort och operativsystemet finns idag installerat på mer än 350 miljoner enheter. Med Windows 10 levererar vi nu Windows som en tjänst. Det innebär att vi löpande ger våra användare nya funktioner som förbättrar Windows och fortsätter att skydda dem, säger Klas Hammar, affärsområdeschef för Windows och Surface.

Det är en utgångspunkt för Microsoft att lyssna på våra användare och ta med deras synpunkter i utvecklingen av Windows 10. I arbetet med Windows 10 Anniversary Update har medlemmarna i Windows Insider Program testat 25 förhandsversioner för PC och 16 för telefoner. Resultatet är att vi fått in mer än 75 miljoner punkter med feedback att använda i arbetet med Windows 10 Anniversary Update.

Post Comment