Wintel Invest investerar i IoT-företaget Axelerate Solutions
Hem NyheterTech News Wintel Invest investerar i IoT-företaget Axelerate Solutions

Wintel Invest investerar i IoT-företaget Axelerate Solutions

Publicerat av: Redaktionen

Wintel Invest investerar i Techbolaget Axelerate Solutions horisontella Internet of Things-plattform med fokus på fordons- och transportindustrin.

Lösningen är ett svar på efterfrågan av horisontella IoT-lösningar som effektivt kopplar upp produkter och organisationer, tillämpar BigData-analys och som lätt integreras och anpassas till befintlig IT-miljö. Enkelhet och kostnadseffektivitet för såvälWintel Invest investerar i IoT-företaget Axelerate Solutions utveckling som implementation är nyckelbegrepp som efterfrågas när verksamheten ska digitaliseras. Lösningen är baserad på Microsoft Azure. Axelerates erfarenhet av fordons- och transportbranschen och ger god insikt i hur lösningar ska designas och implementeras för att bidra till ökad lönsamhet och effektivitet.

”Teknisk kompetens och branschkunskap i kombination var helt avgörande för investeringen i Axelerate”, säger Anna Averud, VD Wintel Invest AB.

Wintel Group kommer att supportera Axelerate och dela kunskap inom främst IT-säkerhet.

”Trycket från kunder som driver sin digitalisering ökar varje dag. Vi vill stötta kunder i att känna sig säkrare med IoT-satsningar”, säger Peter Galli, VD Wintel Group AB.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information>>