Hem Nyheter Wisearc får Platinumstatus hos Citrix

Wisearc får Platinumstatus hos Citrix

Publicerat av: Redaktionen

Nu är det klart att Wisearc Advisors blir det tredje företaget i Sverige som uppnår Platiumstatus i Citrix partnerprogram.

Wisearc får Platinumstatus hos Citrix 3Det är den högsta nivån inom Citrix partnerprogram och en bekräftelse av Wisearc Advisors spetskompetens inom Citrix.

– Wisearc har på kort tid etablerat sig som en av Sveriges ledande Citrixpartners tack vare kompetens i världsklass och ett outtröttligt fokus på att leverera värde för sina kunder. Jag välkomnar dem som Platinumpartner och ser fram emot denna nästa fas i vårt gemensamma partnerskap, säger Mats Ericson som är Citrix Country Manager i Sverige.

Att nu tillhöra den exklusiva skara som fått utnämningen Citrix Platinum Partner ser Wisearc som en stor framgång och ett erkännande för sitt strukturerade arbete inom området.

– Vi på Wisearc har alltid haft ett tydligt fokus på användarna ute i verksamheten när vi hjälper kunder med nya eller befintliga lösningar. Att hjälpa företag att bli mer produktiva och uppnå sina mål har alltid varit drivkraften för oss. Citrix produkter är en viktig pusselbit för att förverkliga våra visioner, säger Johan Georges på Wisearc Advisors.

För att uppnå Platinumstatus ställs det mycket höga krav på både engagemang och certifieringar vilket påvisar Wisearcs stora kundfokus inom Citrix, något företaget tror kommer att leda till ökad försäljning och fler spännande samarbeten.

– Det här ger oss än större möjligheter att möta våra kunders önskemål och att skräddarsy lösningar efter behov. Jag vill tacka både teamet på Citrix, alla kunder och framförallt våra extremt kompetenta kollegor som varje dag överträffar våra förväntningar. Det är de som gjort det här möjligt och vi ska fortsätta jobba för att överträffa förväntningarna med Citrix som plattform, avslutar Johan Georges.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>