Wistrand biträder säljarna i samband med försäljningen av Swedspot AB till Knowit AB (publ)
Hem ITKONSULTFÖRETAG Wistrand biträder säljarna i samband med försäljningen av Swedspot till Knowit

Wistrand biträder säljarna i samband med försäljningen av Swedspot till Knowit

Publicerat av: Redaktionen

Mjukvaruteknikbolaget Swedspot har förvärvats av IT-konsultbolaget Knowit och Wistrand har biträtt säljarna i samband med överlåtelsen.

Swedspot är ett mjukvaruteknikföretag som skapar lösningar för smart mobilitet och är baserat i Göteborg och Trollhättan.

Wistrand biträder säljarna i samband med försäljningen av Swedspot AB till Knowit AB (publ)Bolaget designar, utvecklar och underhåller komplexa lösningar för en mängd olika industriområden som fordon, transport och energi. Swedspot har flera attraktiva lösningar med Googles Android teknik som bas, vilket är en växande marknad där flera större aktörer idag går mot denna teknik för sina infotainmentsystem. Swedspot blir ett viktigt tillskott till Knowits affärsområde Connectivity och kompletterar befintliga erbjudanden inom embedded systems med såväl bred kompetens inom programvaruutveckling som en unik plattform med smarta tjänster för uppkopplade fordon.

Wistrands team har huvudsakligen bestått av ansvarig delägare Per Dalemo, advokat Amy Lindquist (M&A) advokat Justus Pettersson (skatt) och paralegal Caroline Törngren.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>