WithSecure går med i Cloud Security Alliance (CSA)
Hem NYHETERMOLNTJÄNSTER WithSecure går med i Cloud Security Alliance (CSA)

WithSecure går med i Cloud Security Alliance (CSA)

Publicerat av: Redaktionen

WithSecure, tidigare känt som F-Secure Business, har gått med i Cloud Security Alliance (CSA) för att hjälpa till att definiera och öka medvetenheten om bästa praxis som kan hjälpa till att säkerställa en säker molnmiljö.

 Tack vare flexibiliteten med molnlösningar, effektivitet och andra fördelar är det fler och fler företag som förlitar sig på dem för sina IT-behov.

En nyligen genomförd Nash Squared-undersökning* visade att 90 % av de digitalt ledande företagen har någon form av molnimplementering – upp från 69 % 2020.

Företag som migrerar olika processer och tillgångar till molnet står dock inför nya, ibland oväntade risker. Dessa inkluderar exempelvis ökad komplexitet, verksamhetskonsolidering kring några få huvudsakliga molntjänstleverantörer, samt förståelse av säkerhetsmodellen med delat ansvar som används av de flesta molntjänster.

Enligt Christine Bejerasco, Chief Technology Officer på WithSecure, ger ett medlemskap i CSA företaget en möjlighet att arbeta med fler organisationer kring vikten av säkerhet när de flyttar till molnet.

WithSecure går med i Cloud Security Alliance (CSA) ”CSA bygger WithSecures position i frontlinjen för molnsäkerhet, samt stärker våra framtida möjligheter att hjälpa kunder och partners att säkra molnmiljöer,” säger Bejerasco. ”Genom att arbeta med CSA kan vi dessutom samarbeta med andra säkerhetsinriktade leverantörer av molntjänster och gemensamt höja säkerhetsribban för software-as-a-service-, infrastructure-as-a-service- och platform-as-a-service-erbjudanden. Det ger oss också möjlighet till gemensam forskning som förstärker vår räckvidd för att utbilda användare om fördelarna och utmaningarna i molnet som de behöver vara medvetna om.”

”Vi är glada att välkomna WithSecure till Cloud Security Alliance,” säger Jim Reavis, medgrundare och CEO på Cloud Security Alliance. ”WithSecures omfattande arbete med att stödja organisationer när de flyttar till molnet ger dem värdefull erfarenhet att dela med intressenter när de tacklar olika molnsäkerhetsutmaningar. Vi ser fram emot att samarbeta kring hur vi kan garantera att molnet är en säker, produktiv miljö för människor och organisationer.”

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00