WithSecure™ vinner Program of the Year-utmärkelse vid Forresters B2B Summit EMEA 2022
Hem Säkerhet WithSecure vinner Program of the Year-utmärkelse vid Forresters B2B Summit EMEA

WithSecure vinner Program of the Year-utmärkelse vid Forresters B2B Summit EMEA

Publicerat av: Redaktionen

 WithSecure, tidigare känt som F-Secure Business, tillkännagav idag att de har tilldelats en Program of the Year-utmärkelse för lanseringen av sitt nya B2B-varumärke.

Årets Program of the Year-vinnare kommer att uppmärksammas vid B2B Summit EMEA 2022, som äger rum i London (även digitalt) 11–12 oktober 2022.

B2B Summit EMEA är det främsta evenemanget för ledande aktörer inom B2B-inriktad marknadsföring, försäljning och produkttillverkning. Där kan de mötas och anpassa sina tillväxtstrategier till den senaste forskningen, modellerna och ramverken, allt utformat med B2B-organisationernas främsta prioriteringar i åtanke. Sandra Proske, Vice President of Communications and Brand, WithSecure, kommer att vara en av talarna på eventet.

WithSecure tilldelades en Program of the Year-utmärkelse för att ha skapat och lanserat ett nytt B2B-varumärke, vilket uppnåddes genom användandet av ett nytt crowdsource-baserat tillvägagångssätt för att engagera en stor grupp anställda, kunder, partners och andra intressenter – redan från dag ett.

WithSecure™ vinner Program of the Year-utmärkelse vid Forresters B2B Summit EMEA 2022”Det här priset är ett erkännande av våra framgångar med att skapa vårt distinkta, nya B2B-varumärke inom en mycket snäv tidsram på mindre än tolv månader. Vårt varumärkesprojekt gjordes i en anda av samarbete – samma anda som fortsätter att framdriva vårt företags historik av gott partnerskap. Den här utmärkelsen tillhör alla oss på WithSecure,” säger Ari Vänttinen, Chief Marketing Officer, WithSecure.

”Vi är glada över att hedra årets Program of the Year-vinnare,” säger Meta Karagianni, Vice President and Research Director, Forrester.

”Varje organisation har implementerat Forresters forskning och ramverk för att förbättra utförandena inom sina respektive discipliner. Vi ser fram emot att välkomna dem på scen för att dela sina historier och lärdomar med våra EMEA Summit-delegater.”

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>