Workday får toppbetyg av Gartner
Hem Nyheter Workday får toppbetyg av Gartner

Workday får toppbetyg av Gartner

Publicerat av: Redaktionen

Workday rankas högst för vision och förmågan att utföra och att ge en fullständig lösning för personalhantering i molnet enligt Gartners Magic Quadrant bland mellanstora och stora företag.

Workday, Inc, ledande leverantör av professionella molnlösningar för finans- och personalhantering, meddelade idag att bolaget nått en ledande position när det gäller att utföra och erbjuda en fullständig lösning för personalhantering i molnet. Detta enligt Gartner Magic Quadrant när det gäller Cloud Human Capital Management Suites (HCM) bland mellan- och stora företag.

Som en uppstickare på molnmarknaden har Workday drivit innovation på HR-området i mer än ett decennium med molnbaserad och kundinriktad inställning. Företagets flaggskepp, Workday Human Capital Management, gör det möjligt för organisationer att snabbare ta smarta beslut, att enklare kunna förbereda sig för framtida kunskapsskiften och tillväxt.

gartner workday
Mer än 1100 kunder över hela världen, inklusive företag som AstraZeneca, Hitachi och Netflix, använder Workdays HCM för att effektivisera sin globala verksamhet, stödja en snabb internationell expansion och leverera realtidsinformation om sina anställda. Som ett resultat av bolagets fokus på kundnöjdhet har Workday uppnått 98 procent nöjda kunder.

Kommentar:

“Gartners erkännande av Workday som marknadsledande leverantör av HR-tjänster i molnet bekräftar ytterligare de åtaganden vi har gjort för att leverera en äkta molnplattform, innovativa produkter och nöjda kunder från dag ett”, säger Leighanne Levensaler, Senior Vice President på Workday. ”Genom att ha en helt annan inställning till affärssystem och kundservice än äldre teknikföretag, har vi uppnått det ultimata måttet på framgång – där de flesta kunder är i produktion, nöjda med vår service, och drar nytta av många av våra lösningar för att driva sina verksamheter framåt. Detta är vad vi känner skiljer en sann ledare från övriga i fältet och säkerställer att vi kommer att fortsätta att leverera system, erfarenheter och resultat som överträffar våra kunders förväntningar och som påskyndar deras framtida tillväxt.”

Gartner “2016 Magic Quadrant for Cloud Human Capital Management Suites for Midmarket and Large Enterprises,” by Ron Hanscome, Chris Pang, Jeff Freyermuth, Helen Poitevin, Melanie Lougee, Sam Grinter, 16 June 2016.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>