Workday lanserar e-learningsystem

Systemleverantören Workday ger sig nu in på marknaden för e-learningsystem. Workday Learning gör det möjligt för företag att erbjuda sina medarbetare mer personliga och skräddarsydda utbildningar och därmed också utvecklings- och karriärmöjligheter.

Traditionella e-learningsystem uppfattas ofta som tråkiga och oinspirerande och saknar inte sällan en tydlig koppling till medarbetarens faktiska arbetsuppgifter, vardag och behov. De ger helt enkelt inte den typ av utbildning som kommer att hjälpa en medarbetare att utvecklas och göra framsteg i sin nuvarande roll.

E-learningGenom att använda data från Workdays övriga systemlösningar för personalhantering kommer Workday Learning att kunna ge medarbetarna skräddarsydda utbildningsrekommendationer baserat på vilka de är, vad de gör och var de befinner sig i sin anställning och karriär. Rekommendationerna kommer även ta hänsyn till preferenser vad gäller format och innefatta utbildningar som andra med liknande roller har tagit del av.

Workday Learning har utvecklats med användaren i fokus och erbjuder en inlärningsmiljö som gör det möjligt för, och uppmuntrar medarbetare, att konsumera, skapa och dela innehåll på vilken enhet som helst, när som helst. Oavsett om det är att filma en presentaiton och dela den från en smartphone, eller att bläddra igenom utbildningsmaterial på en platta. 

Systemet gör det även möjligt för kunderna att följa upp effekten av olika utbildningsprogram och aktiviteter, både för den enskilde medarbetarens utveckling och för företagets tillväxt.

Post Comment