World Partner Forum presenterade HP sin vision kring säkrare företagsskrivare
Hem LeverantörHP Inc World Partner Forum presenterade HP sin vision kring säkrare företagsskrivare

World Partner Forum presenterade HP sin vision kring säkrare företagsskrivare

Publicerat av: Redaktionen

Under dagens på World Partner Forum i Chicago presenterade HP sin vision kring säkrare företagsskrivare och -utskrifter.

Som ett led i detta presenterades även:

  • HP Connection Inspector, en inbyggd intelligent säkerhetsfunktion med självläkande egenskaper, World Partner Forum presenterade HP sin vision kring säkrare företagsskrivare 2skapad av HP Labs, för att förhindra och förebygga attacker.
  • HP Roam, en ny säkerhetslösning som enkelt och smidigt erbjuder säkra utskriftsmöjligheter via molnet.
  • Nya generationens Smart Devices Services 2.0 som tar vara på kraften av bland annat IoT och big data.

”Ett komplext cyberlandskap kräver avancerade lösningar som är enkla för användaren men svåra för hackaren. Den snabba utvecklingen kring cyberattacker gör att företag kan ha svårt att hänga med i svängarna, därför blir det allt viktigare att företag enkelt ska kunna välja vem som tillåts att ansluta sig till enheter”, säger Lars Esping, Produktchef för företagsskrivare på HP Sverige.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>