Wycore lanserar ny molnklient med möjlighet till fyra bildskärmar
Hem Produkt Nyheter Wycore lanserar ny molnklient med möjlighet till fyra bildskärmar

Wycore lanserar ny molnklient med möjlighet till fyra bildskärmar

Publicerat av: Redaktionen

Wycore lanserar en ny molnklient inom sitt koncept med specialkonfigurerade tunna klienter, Wycore Client T730.

Wycore lanserar ny molnklient med möjlighet till fyra bildskärmar 2Det är en superklient med bättre grafikkort som klarar upp till fyra skärmar samtidigt.

– Våra molnklienter ger en oöverträffad bekymmersfri IT-miljö och har mycket längre livslängd. Hos kunderna som använder klienterna finns det ibland ett behov av fler än två skärmar, vilket Wycore Client T730 kan hantera och därmed effektivisera arbetet, säger John Lybäck, vd på Wycore.

Wycores koncept molnklienter är specialkonfigurerade tunna klienter som används istället för datorer. De ansluter direkt in i användarens molnskrivbord Wycore Desktop, vilket minimerar risken för driftsstörningar och avbrott.

Den nya molnklienten Wycore Client T730 har bättre grafikkort och processor och möjliggör användning av fyra simultana bildskärmar, vilket effektiviserar arbetet. Med Wycores nya plattform som är baserad på den senaste versionen av Windows för servrar och Citrix mest avancerade teknik finns det nu möjlighet till arbete med avancerad 3D-grafik och CAD-applikationer. Detta öppnar för utförande av mer grafiktungt arbete där fler än två skärmar ofta behövs.

Wycores molnklienter består inte av någon mekanik och startar upp direkt, och kraven på övrig konfiguration har helt eliminerats. Eftersom klienterna är helt underhållsfria finns det inget behov av att uppdatera något i enheterna, så som operativsystemuppdateringar eller antivirus. Molnklienterna har också betydligt längre livslängd, upp två till tre gånger längre än vanliga datorer. Endast en vanlig internetuppkoppling, skärm, tangentbord och mus behövs. Om något skulle hända med en eller flera klienter så har ingen data gått förlorad, utan det är bara att starta upp en ny och ta vid exakt där man slutade.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information>>