Wyld Networks och Axceta tecknar avtal om att distribuera satellitbaserade IoT-lösningar
Hem NyheterInternet Of Things Wyld och Axceta tecknar avtal om att distribuera satellitbaserade IoT-lösningar

Wyld och Axceta tecknar avtal om att distribuera satellitbaserade IoT-lösningar

Publicerat av: Redaktionen

Wyld Networks, virtuell satellitnätoperatör för tjänster inom Internet of Things (IoT), meddelar idag att företaget ingått partnerskap med Axceta, ett kanadensiskt företag specialiserat inom hård- och mjukvara för IoT.

Tillsammans ska parterna erbjuda satellitanslutning för IoT-lösningar för att möjliggöra 100 procent global trådlös täckning.

Axceta utnyttjar fördelarna med IoT och visualisering av data för att i nära samarbete med såväl stora som mindre organisationer, oavsett bransch, ta fram datadrivna strategier och därigenom skapa förutsättningar för effektivare processer och mer välgrundade affärsbeslut. Genom ständig förnyelse upptäcker Axceta nya, kostnadseffektiva sätt för kunder att på ett säkert sätt designa, bygga och driva IoT-lösningar.

Wyld Networks och Axceta tecknar avtal om att distribuera satellitbaserade IoT-lösningarAxceta kommer att utöka sitt IoT-erbjudande gentemot sina kunder med den satellitbaserade IoT-lösningen Wyld Connect för att tillhandahålla 100 procent global täckning för uppkoppling av sensorer och enheter.

Wyld erbjuder heltäckande, satellitbaserade IoT-lösningar och datatjänster med låg energiförbrukning. Detta ger företag, systemintegratörer, sensortillverkare och operatörer av markbundna IoT-nätverk möjligheten att på ett prisvärt sätt utöka både sitt utbud av IoT-tjänster och sina nätverk för att kunna samla in data var som helst i världen.

Enligt Deloitte* ”såg 74 procent av företagsledare som implementerade initiativ som sensorbaserad logistik ökade intäkter.” I Kanada finns utmaningar kring anslutning av enheter givet landets stora area. I kombination med utmaningar som följer av klimatförändringarna finns det stora möjligheter för de företag som snabbt digitaliserar verksamheten.

”Axceta har letat efter en plattform för telekommunikation som gör det möjligt att sätta ut våra AgTech-sensorer var som helst”, säger Sherif Zaroubi, vd för Axceta. ”Wylds ansats är idealisk sett till produktens anpassbarhet och kostnad.”

”Kunder över hela världen vill digitalisera sina verksamheter, minska kostnaderna, optimera processer och uppfylla hållbarhetsmål”, säger Alastair Williamson, vd för Wyld Networks. ”Vi är glada över att samarbeta med Axceta för att möta dessa utmaningar genom att ansluta sensorer direkt till satelliter i låg omloppsbana.”

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>