Xelent tecknar samarbetsavtal med Assemblin
Hem Nyheter Xelent tecknar samarbetsavtal med Assemblin

Xelent tecknar samarbetsavtal med Assemblin

Publicerat av: Redaktionen

Genom det här samarbetet kan vi tillsammans förbättra den nationella täckningen avseende tjänster inom montering och servicetjänster framförallt inom mobil inomhustäckning men även installationer inom mötesrumsteknik och nätverk, säger Carl-Johan Bergenstråhle styrelseordförande för Xelent.

Xelent tecknar samarbetsavtal med Assemblin 1

Xelent och Assemblin har tecknat ett samarbetsavtal gällande montering- och servicetjänster. Samarbetet inleddes i juni 2018.

Bolagen har under flera år samarbetat men genom att formalisera genom avtalet ser parterna att omfattningen av gemensamma projekt kommer att öka. Det här är en spännande och växande bransch som ligger i tiden, säger Fredrik Thorn, ansvarig för riksavtal på Assemblin El. Det ska bli roligt att, tillsammans med Xelent, få hjälpa marknaden med mobil inomhustäckning, mötestekniska lösningar och nätverk.

Digitaliseringen gör att behovet av stabila nätverk och bra täckning inomhus blir ännu viktigare för att få tekniken att fungera säger ansvarig säljare på Xelent, Stefan Nilsson.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>