Hem Nyheter Xenit blir Microsoft Advanced Specialization partner

Xenit blir Microsoft Advanced Specialization partner

Publicerat av: Redaktionen

Från och med den 9 oktober är Xenit Microsofts Advanced Specialization partner inom Azure migrering.

Xenit blir Microsoft Advanced Specialization partner 2

Linus Lindström, vd Xenit.

Partnernivån är ett bevis på Xenits specialistkunskap av att migrera Windows och SQL servrar till Azure enligt cloud adoption framework och visar på lång och bred erfarenhet av framgångsrika Azure-migeringar.

– Hösten har bara börjat och vi har redan tagit denna specialiseringscertifiering och vunnit Microsoft partnerpris för bästa partnersamarbete – Azure, det känns helt fantastiskt! Vi har länge fokuserat på att förflytta kunder till molnet och att vi nu är Microsoft Advanced Specialization partner är resultatet av ett långt och framgångsrikt arbete med Azure, säger Linus Lindström, vd på Xenit.

Programmet är utformat av Microsoft för att lyfta partners som ligger i framkant inom Azure och dess olika områden.

Xenit är ett av endast tre bolag i Sverige som har uppnått denna partnernivå. För att få titeln reviderar en extern part både Xenits migreringsprojekt, cloud adoption framework och Xenits tekniska Azurekunskap.

– Att förverkliga kunders digitala drömmar börjar ofta med just en molnmigrering. Certifieringen är ett bevis på Xenits djupa kunskap av att migrera Windows och SQL servrar till Azure och visar på lång och bred erfarenhet av framgångsrika Azure-migeringar, säger Linus Lindström, vd Xenit.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>