Xenit uppnår prestigefull partnernivå hos Microsoft
Hem Nyheter Xenit uppnår Microsoft Advanced Specialization partnerskap inom Azure Virtual Desktop

Xenit uppnår Microsoft Advanced Specialization partnerskap inom Azure Virtual Desktop

Publicerat av: Redaktionen

Azure Virtual Desktop Advanced Specialization är ett bevis på Xenits ledande kompetens, långa erfarenhet och lyckade projekt inom virtuella arbetsplatser.

– Vi har länge haft ledande kompetens inom virtuella skrivbord och ett långt och framgångsrikt arbete inom Microsoft Azure. Det känns fantastiskt att få ytterligare ett bevis på att vårt hårda arbete verkligen lett till framgång genom denna Advanced Specialization, säger Linus Lindström, vd på Xenit.

Advanced Specialization Partner programmet är utformat av Microsoft för att lyfta partners som ligger i framkant inom Azure och dess olika områden. Xenit är ett av de främsta företagen i Sverige inom virtuella skrivbord i Microsoft Azure. För att få titeln reviderar en extern part Xenits infrastruktur och säkerhetsarbete för Azure plattformar samt ett antal utvalda projekt för att säkerställa en hög teknisk kompetens. Därefter görs samma kontroll för Xenits tekniska kunskap kring Azure Virtual Desktop och virtuella arbetsplatser.

Xenit uppnår prestigefull partnernivå hos Microsoft

Stina Perbo och Hanna Kotilainen, medarbetare på Xenit.

– Övergången till distansarbete som ägt rum under pandemin har ställt helt nya krav på den teknik och säkerhet som används av företag runt om i Sverige. Därför är det mycket glädjande att se att Xenit nu tar sitt andra Advanced Specialization. Det visar på att Xenit verkligen förstår marknadens behov och arbetar strategiskt med projekt, certifieringar och teknisk kunnande, säger Therése Treutiger, ansvarig för Microsofts partnerverksamhet i Sverige.

För att bli Advanced Specialization partner krävs guldpartnerskap i minst ett relaterat område. Xenit är Microsoft Gold Partner i åtta kategorier; Cloud Platform, Cloud Productivity, Security, DevOps, Application Integration, Datacenter, Enterprise Mobility Management och Windows and Devices. Xenit är även Advanced Specialization Partner inom Azure Migration Windows & SQL.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>