Xerox avslöjar nytt namn efter bolagsuppdelningen

Xerox meddelar namnen på de nya bolagen som kommer att skapas efter bolagsuppdelningen.

Det nya bolaget som kommer att hantera Business Process Outsourcing kommer att heta Conduent, Inc., och dokumenthanteringsbolaget kommer fortsätta att heta Xerox Corporation.xerox

– Conduent kommer att börja nästa kapitel som ett fristående bolag med ett namn som förmedlar det viktiga arbete vi gör varje dag. Conduent ska bygga vidare på det starka arvet från Xerox som ledare av tjänster för
företagsprocesser, och det kommer att bära vidare våra värderingar, vår innovationskultur, mångfald och integritet, säger Ursula Burns, ordförande och vd på Xerox och fortsätter:

– Xerox har ett rikt arv och ett starkt varumärke, och det finns inget bättre namn för vår dokumenthanteringsteknik och outsourcing-verksamhet än Xerox. Genom att bygga vidare på bolagets djupa förståelse av hur världen kommunicerar och delar innehåll kommer nya Xerox fortsätta hjälpa kunder att förbättra arbetsflöden, produktivitet och effektivitet oavsett var de befinner sig i sin digitala resa.

Med uppskattade intäkter på sju miljarder US Dollar under 2015 och 96 000 medarbetare världen över kommer Conduent, Inc. bli ett företag på Fortune 500-nivå. Även Xerox, med uppskattade intäkter på elva miljarder US Dollar under 2015 och 39 000 medarbetare, förblir bland Fortune 500.

Post Comment