Xerox största produktlansering någonsin ger skjuts åt kanalpartners

Kanalpartners får ytterligare möjligheter att öka intäkterna och komma in på nya marknader genom lanseringen av nya produktserien inom Xerox ConnectKey. Xerox har omvandlat traditionella skrivare till smarta och uppkopplade arbetsassistenter som möter behoven hos dagens företag.

Personliga arbetsflöden, snabb tillgång till molnet och olika lager av säkerhet gör nya produktserierna Xerox Xerox största produktlansering någonsin ger skjuts åt kanalpartners 1AltaLink och Xerox VersaLink mer attraktiva och enklare att sälja. Kanalpartners kan exempelvis använda Xerox egna tjänster Xerox Personalised Application Builder och App Studio för att utveckla och sälja skräddarsydda appar vilket hjälper dem att behålla kunder och skapa återkommande intäkter.

”Marknaden för små och medelstora företag håller helt på att förändras och våra kanalpartners behöver den bästa tekniken, mjukvaran och tjänsterna för att sälja och driva kundtillväxten”, säger Herve Tessler, president, International Operations, Xerox. ”Lanseringen visar på vår fortsatta innovationskraft och marknadsledande produktutveckling och är ytterligare ett bevis på Xerox starka engagemang mot våra partners för att de ska nå en långsiktig och hållbar tillväxt på sina lokala marknader.”

Nya AltaLink and VersaLink skapar nya möjligheter
De 12 nya A4-skrivarna och 17 nya A3-skrivarna kan skriva ut både i färg och svartvitt med hastigheter upp till 90 sidor per minut. Alla enheterna är utrustade med ConnectKey – en kraftfull kombination av teknik och programvara för små och medelstora företag och arbetsgrupper på större företag. Funktionerna är likvärdiga i hela produktföljen, vilket ger en mer konsekvent användarupplevelse, vilket i sin tur innebär bättre försäljnings- och servicemarginaler.

Lanseringen av AltaLink och VersaLink – den största produktlanseringen i Xerox historia – gör det möjligt för kanalpartners att maximera intäktsmöjligheter genom att sälja ett komplett sortiment av teknik för arbetsplatsen, inklusive multifunktionsskrivare för lättare produktion, hanterade utskriftstjänster och lösningar för automatiserade arbetsflöden.

Svenska partnern Foxway utvecklar skräddarsydda lösningar
Foxway ingår i Xllnc-koncernen, Nordens ledande IT-leverantör av ”end-user services”. Företaget tillhandahåller tjänster åt fler än 100 000 arbetsplatser vilket gör att de känner de möjligheter som skapas genom att erbjuda kundanpassade lösningar åt kunderna. Xllnc-koncernen startade 2010, har haft en årlig tillväxt på mer än 30 procent de senaste åren och nådde nästan 70 miljoner euro i intäkter under 2016.

”Hanterade utskriftstjänster har blivit en handelsvara inom de flesta områden. Med Xerox program Personalized Application Builder kan vi särskilja oss från konkurrensen genom att erbjuda unika och kundanpassade lösningar, samtidigt som vi har kontroll över lösningarna och är en del av dem”, säger Stefan Nilsson, VD på Foxway. ”Xllncs kunder, som omfattar allt från IT-partners till globala banker, kräver förmåga till integration och förbättring av arbetsflöden, något som Foxway kan erbjuda genom PAB-programmet och den öppna arkitekturen hos ConnectKey.”