Xerox största produktlansering någonsin transformerar arbetsplatsen med ny teknik

Innovationsföretaget Xerox fortsätter att revolutionera arbetsplatsen då man idag lanserar 29 skrivare och multifunktionsskrivare utrustade med tekniken ConnectKey.

Skrivarna har enkla och säkra funktioner för att kunna jobba i farten, är anslutna till molnet Xerox största produktlansering någonsin transformerar arbetsplatsen med ny teknik 1och har tillgång till funktioner och appar som
ökar produktiviteten.

De nya ConnectKey-skrivarna förvandlar traditionella skrivare till smarta, uppkopplade arbetsassistenter som möter de behov som företag har idag. Personliga arbetsflöden, tillgång till molnet med ett tryck och avancerade säkerhetsfunktioner är i fokus snarare än utskrifter, kopiering och fax.

Produktportföljen har ett tydligt användarfokus och omfattar en mängd olika storlekar, hastigheter och funktioner för att möta behoven hos både små, medelstora och stora företag.

”Vi förstår de förändringar som sker på arbetsplatsen”, säger Jeff Jacobson, CEO på Xerox. ”Arbetsprocesserna har flyttats från skrivbordet till fickan. Arbetet är mer personanpassat och vi har därför tagit fram en uppsättning arbetsplatsassistenter som bygger på samma mobil- och molnteknik som driver denna utveckling.”

De nya produktserierna heter Xerox VersaLink och Xerox AltaLink. VersaLink-serien omfattar 19 skrivare och multifunktionsskrivare som är utvecklade för små arbetsgrupper och utspridda team. I AltaLink-serien ingår tio multifunktionsskrivare avsedda för större arbetsgrupper eller för stora utskriftsvolymer. Några av de viktigaste egenskaperna är:

  • Smidigare affärsprocesser – Inbyggda appar från Xerox App Gallery, antingen egenutvecklade eller från kanalpartners, hjälper organisationer att skapa arbetsflöden som är anpassade efter deras specifika verksamhet. Arkivering av patientjournaler, hantering av fastighetsavtal och fakturering inom handeln är några exempel på uppgifter som kan effektiviseras till färre och snabbare steg genom digitala arbetsflöden direkt i enheten.
  • Branschledande användarupplevelse – Samtliga 29 produkter drar nytta av Xerox mångåriga forskning inom området och har ett liknande och anpassningsbart användargränssnitt som är unikt för Xerox arbetsplatslösningar. Den tryckkänsliga skärmen påminner om en surfplatta och kan anpassas för olika arbetsmiljöer eller enskilda användare.
  • Redo för mobilen och molnet – Information flyttas enkelt från enheten till molnlösningar som Dropbox, Office 365 eller Google Drive. De som arbetar mobilt kan skriva ut trådlöst från vilken enhet som helst.
  • Säkerhet för både enheten och din information – ConnectKey-tekniken garanterar omfattande säkerhet för systemkomponenter och sårbara ingångar. Tekniken ger skydd mot obehörig åtkomst till enheter och håller all kommunikation och information konfidentiell genom kryptering och bildöverskrivning. Dessutom övervakar den försök att få access till enheter och skyddar både data och enheten från skadliga angrepp.

Genom samarbeten med branschledare inom nätverkssäkerhet erbjuder ConnectKey ökad säkerhet som ser till att de är övervakade och tillförlitliga även i de mest säkerhetsmedvetna arbetsmiljöerna. AltaLinks multifunktionsskrivare har ytterligare ett lager av säkerhet genom McAfee.

Xerox ConnectKey väljs av global tillverkare
CLIMAX är ett globalt tillverkningsföretag som arbetar ute hos kunder. Företaget erbjuder maskinell tillverkning, svetsning och ventilprovning åt kunder inom olja och gas, gruvdrift, tung konstruktion, energiproduktion, samt varvs- och transportindustrin. Företaget har valt de nya Xerox-produkterna eftersom de anställda behöver enkel, säker och mobil tillgång till digitala filer för utskrift, delning och lagring.

”Xerox VersaLink C405-enheterna passar perfekt i vår mycket känsliga och mobila arbetsmiljö”, säger David Richardson, nätverksadministratör på CLIMAX. ”Våra ingenjörer arbetar endast med de mest komplexa tillverknings- och reparationsarbetena, så det är avgörande att våra arbetsflöden är så strömlinjeformade som möjligt.”