Xerox: ”Vår kanalsatsning har aldrig varit viktigare”

Xerox kanalsatsar grovt under 2014 och har nyligen tecknat avtal med Infront IT-partner. Det blir det femte nya partnerskapet på ett halvår för leverantören.

– Vår kanalsatsning har aldrig varit viktigare, säger Bengt Ceder, kanalansvarig på Xerox.

I och med det nya avtalet blir Infront IT-partner  återförsäljare av Xerox Managed Print Services, MPS, vilket är ett område som leverantören ser växer kraftigt.

Bengt Ceder, Xerox
Bengt Ceder, Xerox.

– Kanalen är vårt viktigaste fokus under 2014. Med en marknad som digitaliseras kraftigt ser vi samtidigt en ökad efterfrågan på våra MPS-lösningar där vi fortsätter att vara marknadsledande. Infront IT-Partner har på kort tid vuxit sig starka och skapat ett konkurrenskraftigt erbjudande på marknaden, säger Bengt Ceder, kanalansvarig på Xerox.

Infront IT-partner befinner sig i ett skede av kraftig tillväxt, berättar man i ett pressmeddelande, och breddar kontinuerligt sina tjänster inom it-infrastruktur mot företag.

– Som märkesoberoende leverantör har vi möjligheten att noggrant välja våra samarbetspartners för att kunna leverera de bästa lösningarna till våra kunder. Vi ser att Xerox produkter och tjänster har en given plats för att tillsammans kunna forma ett bra erbjudande mot marknaden, säger Leo Lindblad, affärsområdeschef på Infront IT-partner.

 

Post Comment