Hem ÅTERFÖRSÄLJAREATEA XMReality tecknar avtal med Atea Sverige

XMReality tecknar avtal med Atea Sverige

Publicerat av: Redaktionen

XMReality har tecknat ett partner- och återförsäljaravtal avseende hårdvara och mjukvara med Atea Sverige, som är marknadsledande inom it-infrastruktur och drivande inom informationsteknologi på den svenska marknaden.

Jörgen Remmelg, VD på XMReality

Jörgen Remmelg, VD på XMReality

Avtalet innebär att XMReality Remote Guidance™ blir en del av Ateas produktutbud och kan nyttjas av fler av Ateas kunder.

Den rådande situation som världen står inför gör att behovet av tekniska lösningar som möjliggör arbete, utbildning och guidning på distans ökar. Där kan Remote Guidance vara ett alternativ för privata och offentliga verksamheter som nu ser över och skapar nya processer och metoder. Redan idag nyttjar flera av Ateas kunder XMReality Remote Guidance.

”Atea är en nyckelspelare på den svenska marknaden och vi är stolta över att signera detta partnerskap och återförsäljaravtal, där 400 säljare i Sverige kommer att kunna erbjuda XMReality Remote Guidance till sina kunder. Med den ledande position som Atea har ser vi stora möjligheter i att nå nya marknader och skapa innovativa lösningar för en gemensam tillväxt, vi ser även stora möjligheter i Ateas position mot myndigheter som nu ges möjligheten att beställa XMReality Remote Guidance” säger Jörgen Remmelg, VD på XMReality.

Avtalet innebär inte några intäkter för XMReality i samband med avtalstecknandet. Intäkter genereras när Atea säljer XMReality Remote Guidance till sina kunder.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>