Zerto utökar teamet och expanderar i Norden

Zerto utser regional försäljningschef och lösningar ingenjör i Norden att stärka positionen som ledande virtualiserad återställning mjukvaruföretag i Europa.

Zerto, vars innovativa katastrofåterställning lösningar ger “Resilience för Evolving IT ™”, meddelade idag utnämningen av Dan Mårtensson som Regional Sales Manager Nordics och Egon van Dongen som Solution Engineer Benelux och Norden. Båda dessa tillägg till Zerto laget kommer att öka bolagets närvaro och kunskap i Norden och ge stöd för tillväxt i regionen.zerto-software-defined-disaster-recovery-14-638

Dan Mårtensson har varit i IT i nästan 25 år. På Zerto, kommer han att vara ansvarig för att använda sin lokala expertis för att växa på den nordiska marknaden och expandera partnernätverk i regionen. Innan han kom till Zerto tillbringade han 16 år i olika positioner på Proact. Införd till Zerto samtidigt som letar efter en kontinuitets och återställning produkt för att lägga till Proacts portfölj, var Mr Mårtensson ursprungligen imponerad av den sofistikerade teknik och senare lärde sig om imponerande kultur och företagets framgång teamet på Zerto främjar.

“Behovet av återställning programvara växer och Zerto är precis den typ av teknik som alla bör ha i bakfickan för att säkerställa kontinuitet i verksamheten. Att arbeta med teamet, både i min tidigare roll och i min korta tid på Zerto, har jag insett bolaget har en stor vision, starkt ledarskap och har redan haft en stark tillväxt. Jag ser fram emot att vara en del av Zerto resan och använda min lokala kunskap för att expandera företagets räckvidd i Norden “, säger Mr Mårtensson.

Egon van Dongen har arbetat i IT i över två decennier. Innan han kom till Zerto arbetade han på holländska systemintegratör, CSN Groep. I sin roll som nätverkstekniker beslöt han komplexa frågor för både interna och externa kunder, vilket ger Tier 3 stöd. Mr Van Dongen ursprungligen imponerad av potential Zerto lösningen när han introducerades till det som en kund och är nu glada att dela produkterna potentiella nya kunder i Benelux och Norden.

 

“Jag har alltid tyckt att det professionellt givande att kunna ansluta människor med den teknik som kommer att förbättra sitt resultat. Jag ser fram emot möjligheten att visa upp och växa mina skill som jag hjälpa till att bygga Zerto framgång i Benelux och Norden “, säger Mr Van Dongen.

“Zerto konsekvent fördubbla sin tillväxt jämfört med samma period föregående år och vill utnyttja denna globala expansion i vissa regioner i Europa. Tillsatsen av Dan och Egon stärker vår närvaro i Norden och kommer att hjälpa oss att nå vår fulla potential i regionen. Vid sidan av investeringar i Benelux och i vår globala försäljnings ledningsgruppen, vi är entusiastiska över de möjligheter som de växande marknaderna i Europa och ledarna vi har på plats för att säkerställa deras framgång “, säger Peter Godden, VP EMEA, Zerto.

Post Comment