Zitac och SentinelOne ingår partnerskap för att öka kundernas it-säkerhet

[KANALRÖST] Genom partnerskapet med SentinelOne kan Zitac nu erbjuda sina kunder avancerade säkerhetslösningar som skyddar och övervakar enheter genom att upptäcka, förebygga, lösa hot och förebygga attacker, och SentinelOne får en partner med stark spetskompetens inom it.

Zitac och SentinelOne ingår partnerskap för att öka kundernas it-säkerhet 1
Hans Grapenmyr, regionsansvarig Norden och Baltikum, SentinelOne

”Vi på Zitac vill alltid skapa långsiktiga relationer till våra kunder, genom att erbjuda den bästa supporten och vara bäst på det vi gör. Vi kallar det Technical Excellence. SentinelOne har samma syn på sin verksamhet”, säger Peter Andersson, nyckelkundsansvarig för it-säkerhet på Zitac. ”Vi valde SentinelOne med omsorg, eftersom vi är noga med att välja leverantörer som delar våra värderingar. De har hög kompetens, hög tillgänglighet och ett starkt lokalt team i Nils von Greyerz, teknisk chef och Hans Grapenmyr, regionansvarig. De och företaget är leverantörer som verkligen vill och kan it-säkerhet.” Kort sagt är SentinelOne helt enkelt den bästa partner vi kunde se på marknaden.

”Många av de traditionella antivirus- och endpoint-lösningarna klarar inte av sina uppgifter idag. Det sker fler och fler riktade attacker som långtifrån alla kunder är medvetna om. Vi arbetar mycket med att informera kunderna om de nya hoten och samtidigt förklara varför de traditionella antiviruslösningarna inte hanterar den nya typen av attacker, där varje dator måste skyddas på ett helt nytt sätt ”, säger Peter Andersson.

“Med Zitac i vårt partnerprogram på den svenska marknaden har vi fått en partner som är lika oss i värderingar och attityder till it-säkerhet. De kan erbjuda precis den tekniska spetskompetens som vi önskar. Vår ambition är inte att ha många återförsäljare utan istället identifiera starka partners, de som passar bäst ihop med vårt DNA, och de önskemålen uppfyller Zitac med råge”, säger Hans Grapenmyr, Regional Sales Manager för Norden och Baltikum.