ZYXEL Networks skriver skandinaviskt distributionsavtal med Commaxx
Hem Nyheter ZYXEL Networks skriver skandinaviskt distributionsavtal med Commaxx

ZYXEL Networks skriver skandinaviskt distributionsavtal med Commaxx

Publicerat av: Redaktionen

Commaxx har undertecknat ett skandinaviskt distributionsavtal med ZYXEL Networks. Avtalet omfattar främst ZYXEL Networks nätverks- och säkerhetslösningar för små och medelstora företag.

ZYXEL Networks skriver skandinaviskt distributionsavtal med Commaxx

Robert Wadstein Commaxx

Centralt är Cloudlösningen Nebula, som nyligen lanserades i version P11 och som numera kan managera och monitorera brandväggsserien USG Flex, från ZYXEL. Med denna plattform får företag kontroll på alla delar i sin infrastruktur.

Commaxx, den ledande värdeadderande distributören i Norden inom kundlösningar, virtualisering, moln- och säkerhetslösningar har nyligen undertecknat ett samarbetsavtal med nätverksföretaget ZYXEL Networks. Avtalet, som undertecknades den 1 april, omfattar främst ZYXEL Networks nätverkslösningar för små och medelstora företag.

Den 12 april kunde ZYXEL Networks presentera hur de nu kompletterat sin plattform Nebula P11 med brandväggslösningen USG Flex. Resultatet är den mest omfattande lösningen bland molnbaserade nätverk för små och medelstora företag. Nebula P11 med USG Flex blir central i Commaxx och ZYXEL Networks erbjudande till den skandinaviska SMB-marknaden.

­­­­–Det här känns väldigt bra när vi nu vi breddar vårt erbjudande till små- och medelstora företag, säger Robert Wadstein, EVP Nordics för Commaxx. Nu ska vi rekrytera återförsäljare och bygga upp en verksamhet som kan ge ZYXEL Networks den marknadsföring, pre sale, och det säljstöd som behövs för att hjälpa dem att öka sin marknadsandel.

ZYXEL Networks Corporation har fokuserat på innovation och sina kunder och har kopplat upp människor till internet i nästan 30 år. Till företagets produkter hör modem, routrar och diverse WLAN-utrustning samt brandväggar. Den taiwanesiska tillverkaren av nätverksteknik, grundades 1989 och har cirka 1 800 anställda på 150 marknader jorden runt. Nu vill de utöka sin marknadsandel i Skandinavien.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information>>