Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Arrow Security Week 2020!

2020-09-21 - 2020-09-25

Arrow Security Week 2020! 1

Tillsammans med några av våra leverantörer bjuder vi in till Arrow Security Week 2020!

Säkerhet har aldrig varit viktigare för organisationer som upplever mer frekventa och intensiva attacker med olika motiv.

I en värld med en säkerhetsmarknad som blir alltmer komplex med ständigt växande hot och nya säkerhetsleverantörer måste organisationer vara beredda på att anpassa sig.

Under Arrow Security week klockan 9.00 varje morgon samlar vi våra leverantörer med lösningar som tillsammans skyddar olika lager i den kritiska infrastrukturen.

Varje morgon klockan 9:00 under denna vecka presenterar vi olika lösningar som tillsammans skyddar olika lager i den kritiska infrastrukturen.

 • Agenda

  • 21 september 2020, kl. 9:00-10:00
   Security Exchange – Dela information för att automatisera
   Bygg upp automation steg för steg med hjälp av olika lösningar som arbetar ihop. I en säkerhetslösning från t ex Check Point eller McAfee behöver du kunna dela information med ditt nätverk från Aruba oavsett om det gäller SD-WAN länkar, personliga VPN kopplingar eller ett trådlöst kontorsnätverk. För att bli säker behöver man vara snabb och för att kunna vara snabb behövs automation.

   Talare: Nikolai Warner, Säljspecialist IoT, Arrow

  • 22 september 2020, kl. 9:00-10:00
   S
   kydda applikationer och data med INBYGGD säkerhet
   Utnyttja infrastrukturen och det som sker där i för adaptivt skydd av både applikationer och data oavsett var de befinner sig eller om de förflyttar sig och sömlöst skydda ditt datacenter, dina molnlösningar och användarenheter. Hur då?

   Lyssna på vad du kan åstadkomma med VMware Carbon Black.

   Talare: Göran Strandberg, Lead Solution Engineer, VMware

  • 23 september 2020, kl. 9:00-10:00
   Säkerhetslösningar från F5 och Forcepoint

   • Kan vi upptäcka och stoppa misstänksam aktivitet innan den övergår till något allvarligt?
    Genom att förstå hur dina användare interagerar med organisationens data och applikationer, kan vi upptäcka och stoppa misstänksam aktivitet innan den övergår till något allvarligt.

    Forcepoint Insider Threat är ett verktyg för att upptäcka hot från inifrån även om det är oavsiktligt eller med avsikt. Med Forcepoint Insider Threat, en ny cloud plattform, kan vi förstå och hitta de användare som utgör en risk för organisationen. Anmäl dig till webinarieserien så berättar vi mer.

    Talare: Per Jonsson, Forcepoint

   • Val av Web Application Firewall rörigare eller enklare än någonsin?
    Text kommer snart
    Talare: Håkan Samuelsson, F5 Networks
  • 24 september 2020, kl. 9:00-10:00
   Analytics, NetApp och värdet av ditt data
   Datat har på senare år blivit de flesta organisationers mest värdefulla tillgång. Vikten av att skydda, lagra och hantera det på bästa sätt har blivit en nyckelfaktor för de flesta. Men än så länge är det få organisationer som verkligen tar tillvara på informationen de besitter genom att analysera den och därigenom skapa nya affärsmöjligheter.

   I detta webinarium får du höra med om möjligheterna med Splunk och NetApp och hur de fungerar tillsammans.

   Talare: Sebastian Del Valle Guerra, Proact

  • 25 september 2020, kl. 9:00-10:00
   Zero Trust Networking – Få kontroll och automatisera med AI Operations
   Zero Trust networking betyder att man inte skall lita på något utan allt måste autentiseras och profileras. En utmaning är att enheter är spridda på internet med eller utan VPN eller SD-WAN. Vi behöver mer intelligens för att förstå när vi har problem och mer automation för att rätta till skadorna. Vi kommer att prata om hur man bygger en Zero trust arkitektur med AI och lösningar som pratar med varandra gör det möjligt.

   Talare: Nikolai Warner, Säljspecialist IoT, Arrow

Arrow Security Week 2020! 2

Detaljer

Börjar:
2020-09-21
Slutar:
2020-09-25
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar: