Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

FIVE YEARS OUT

2023-10-24 @ 08:00 - 16:00 CEST

FIVE YEARS OUT

Välkommen till Five Years Out: årets mest intressanta mässa och konferensdag med fokus på framtidens IT och dess inverkan på företag.

Five Years Out är en seminariedag då vi tillsammans med våra leverantörer vill ge en inblick i hur du och ditt företag kan få en inblick i hur produkter, tjänster och affärer kan komma att utvecklas med nya tekniska möjligheter. Att IT-världen förändras i rasande takt kan vara en utmaning för många företag. Därför är det viktigt att hålla blicken på framtiden och börja förbereda strategier tidigt.

Årets event kommer att belysa flera olika teknikområden – med ett särskilt fokus på artificiell intelligens, cloud native, molntjänster, säkerhet, IoT/Edge computing och den nya generationens datacenterlösningar. Samtliga områden är just nu inne i en snabb utvecklingsfas som väntas leda inte enbart till nya verktyg och möjligheter, utan också till helt nya affärsmöjligheter .

Du ges tillfälle att under en dag få möjlighet att träffa cirka 40 ledande leverantörer och ha möjlighet att lyssna och välja mellan 35 olika talare. När du anmäler dig till vårt event, som är kostnadsfritt, så kommer du kunna lyssna på 9 olika talare och du kommer också efter dagen ha möjlighet att lyssna på alla andra talare som du inte hann med under dagen via en online-portal som kommer ligga öppen en månad efteråt.

FIVE YEARS OUT 2

Detaljer

Datum:
2023-10-24
Tid:
08:00 - 16:00 CEST
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
, ,

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00