Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Fortinet Security Day Stockholm

2023-06-01 @ 08:30 - 17:30 CEST

Fortinet Security Day Stockholm

Torsdagen den 1:a juni är du varmt välkommen till 2023 års upplaga av Fortinet Security Day Stockholm – ett heldagsevent kring cybersäkerhet med keynotes på förmiddagen, fördjupningspass i olika spår på eftermiddagen samt avslutande mingel.

Träffa oss på Scandic Continental där vi ser till att du blir uppdaterad, inspirerad, utmanad och får möjlighet att nätverka med andra Fortinetanvändare och några av våra partners.

Vi håller förstås tummarna för att du vill träffa oss på plats i Stockholm, men för den som inte har den möjligheten, kommer vi att livestreama eventet även i år.

Spara gärna datumet i din kalender så återkommer vi snart med mer information kring agendapunkter, talare osv.

Eventet riktar sig till dig som är Fortinetanvändare idag eller som är nyfiken på vad Fortinet har att erbjuda.
Torsdagen den 1:a juni | 8:30 – 17:30

 

Detaljer

Datum:
2023-06-01
Tid:
08:30 - 17:30 CEST
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
, ,

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00