Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Framtidens arbetsplats

september 29 @ 09:00 - 10:00 CEST

Framtidens arbetsplats 1

Hur säkerställer du en optimal användareupplevelse av Microsoft 365, Teams och Azure?

Idag befinner sig de applikationer vi konsumerar på flera olika ställen; de kan vara on-prem, i olika molntjänster eller levereras som en SaaS-tjänst. Detta medför nya utmaningar för IT.

Hur ska man kunna säkerställa att användarna får en så bra och optimal upplevelse som möjligt oavsett om de sitter på huvudkontoret, ett mindre lokalkontor eller andra sitter? Den här nya världen ställer helt nya krav på nätverket och framförallt på WAN’t. Det är hög tid att tänka om på hur man designar och bygger detta.

Lösningen på problemet är SD-WAN, en lösning som optimerar trafikflöden baserat på applikation och ser till att man tar den kortaste och bästa vägen möjligt till de applikationer man konsumerar (och därmed reducerar latency). Man får dessutom en frihet att använda de länkar man vill (kan vara internet, 4G och så vidare) och detta har gjort att många kunder har kunnat göra stora besparingar genom att dra ner på sina MPLS-länkar. SD-WAN ser till att användarna får den bästa upplevelsen oavsett var de sitter i nätverket och att det är framtidens sätt att bygga WAN råder det inga tvivel om.

Vi bjuder in till ett webinarium där du får höra hur du kan hjälpa dina kunder.

  • Citrix och Microsoft har ett unikt samarbete kring just SD-WAN och det är det vi tänkte berätta om under detta webinar. Vi ser till att Microsoft 365 levereras på absolut bästa sätt.
  • Microsoft Teams är den snabbast växande Microsoft produkten någonsin och vi kan optimera och säkerställa denna leverans på bästa sätt. Läs kundreferensen här.
  • Har kunderna workloads i Azure så ser vi till att göra samma sak med dem.

Vi kommer att köra live i vårt democenter vilket verkligen kommer visa er skillnaderna.

Framtidens arbetsplats 2

Detaljer

Datum:
september 29
Tid:
09:00 - 10:00 CEST
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
, ,