Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Radar Security

mars 26 @ 08:00 - 17:30 CET

Radar Security

ÅRETS VIKTIGASTE EVENT INOM IT-SÄKERHET

Radar Security är en kostnadsfri heldagskonferens som hålls på Hotel Birger Jarl i centrala Stockholm. 

Här får du som deltagare ta del av den senaste utvecklingen och Radars insikter inom cybersäkerhet.

Säkerhet är nu mer kritiskt än någonsin, med tanke på den mängd cyberattacker som har påverkat många svenska verksamheter och användare, och med tanke på hur situationen i Finland ytterligare försämrades efter medlemskap i NATO har säkerhet och robusthet aldrig varit mer aktuellt.

Hoten ökar i snabb takt. Sverige upplever mer än 2,4 miljoner registrerade attacker per år och vi kommer att fördjupa oss i nuläge och vad som händer just nu, vad kommande lagstiftning som NIS2 kommer innebära samt vad som ligger i den nära framtiden som vi bör förbereda oss på.

anmalan

Details

Date:
mars 26
Time:
08:00 - 17:30 CET
Event Category:
Event Tags:
, ,

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00