Hem Jobba på IT Media Group Sverige AB

Jobba på IT Media Group Sverige AB

Publicerat av: Redaktionen

Vill du bli en i vårt härliga team? Hör av dig!

IT Media Group har på sju år expanderat och har nu 8 siter inom segmenten Finans, Hälsa, Skola, Kanal (Channel), Retail Hållbarhet och nu även IT Karriär. Vi är det enda företaget inom mediabranchen som jobbar med vertikaler och har blivit ledande i dessa. Med ledord som nyfikenhet, integritet och passion för att leverera de vassaste itnyheterna i vertikalerna, är viktigt för oss och att hjälpa våra kunder att nå ut till deras målgrupper med kvalitativt annonsmärkt innehåll är mycket viktigt.

Eftersom vi växer är vi alltid på jakt efter bra personer – från säljare, videoproducenter till kommersiella skribenter och frilansjournalister. Kort sagt: vi gillar härliga, drivna och ödmjuka personer som vill vara med på vår resa.

Kontakta därför oss förutsättningslöst och berätta vad du skulle vilja göra på IT Media Group AB.

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>