Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Arrow Activate Go – Vårens virtuella IT-lopp

2022-03-21 - 2022-05-06

Arrow Activate Go – Vårens virtuella IT-lopp

Kom ut och rör på dig lite extra. Passa på att ta ditt onlinemöte på språng eller se till att få in den där lunchpromenaden och registrera det via appen RaceONE.

Tre deltävlingar och en Arrow-mil:

Vi kommer att köra tre stycken deltutmaningar och avslutar med Arrow-milen den 6 maj då vi kör en mil tillsammans med er!

Valet är ditt:

Du bestämmer helt själv i vilken takt du genomför loppen och hur många deltävlingar du vill delta i. Du kan gå, jogga eller springa. Valet är ditt!

Priser:

För varje avklarat lopp kommer du automatiskt placeras i en utlottning av fina priser. Desto fler lopp du deltar i desto större chans har du i utlottningen.

————————————

Detaljer:

  • Deltävling 1 – Kom igång 5 KM

21-27 mars – Virtuellt

 

  • Deltävling 2 – Håll igång 10 KM

4-10 april – Virtuellt

 

  • Deltävling 3 – På språng 15 KM

18-24 april – Virtuellt

 

  • Arrow-milen 10 KM

6 maj – Live på Djurgården & virtuellt

 

NUTANIX – 20 JANUARI – CLOUD BUNDLES ARE BACK!

Detaljer

Start:
2022-03-21
Slutar:
2022-05-06
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
, ,

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>