Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Atea Sustainability Forum

2023-03-21 @ 09:00 - 17:00 CET

Atea Sustainability Forum

Nordens största event för hållbar it

Atea Sustainability Forum

Här samlas it-köpare och representanter från den globala it-industrin till ett event fyllt av inspiration och diskussioner kring hållbarhet och it.

Du får lära av branschen och kollegor, men även dela med dig av dina erfarenheter och bli en del av lösningen. Dessutom lanserar vi och pratar om den kommande ASF-rapporten med ett mycket viktigt budskap.

💡 Vårt koncept

Atea Sustainability Forum är ett nordiskt event som äger rum i Stockholm (huvudscen), Oslo, Helsingfors och Köpenhamn samtidigt. Förmiddagens program är gemensamt och eftermiddagens program är lokalt. Välj om du vill delta digitalt på förmiddagen eller fysiskt under hela dagen. Det fysiska deltagandet ger en exklusiv möjlighet att ha fördjupade dialoger med ledande företrädare för branschen.

👉 Hur kan it bli mer hållbart?

Kom och diskutera vad industrin kan göra, vad du kan göra och – framförallt – vad vi kan göra tillsammans.

Vi ses väl på plats i Stockholm eller digitalt den 21 mars 2023?!

kursanmalan

Detaljer

Datum:
2023-03-21
Tid:
09:00 - 17:00 CET
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
, ,

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00