Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Experience all on September 8th at #LenovoTechWorld 2021.

september 8

Experience all on September 8th at #LenovoTechWorld 2021.

We are entering the next reality. Smarter technology will take us there.

Den 8 september är det dags för Lenovo Tech World 2021, och vi vill å Lenovos vägnar bjuda in dig till det virtuella eventet.

I år kommer eventet fokusera på den verklighet kommer ställas inför när världen kliver in i den post-pandemiska eran, och teknikens roll i att etablera och anpassa oss in i denna nya, för många hybrida verklighet. Lenovos ordförande och CEO Yuanqing Yang kommer tillsammans med andra branschledare och utvalda gäster bjuda på unika insikter om innovationerna som ska förändra vårt sätt att leva, lära, koppla upp oss och arbeta under åren som kommer. De kommer prata om nya produkter och hybridlösningar för företag och konsumenter, om molnet, utvecklingen av ”as a service”-erbjudanden, AI och analys, grön teknik, teknik i utbildning, spel, underhållning och allt däremellan.

Mer information kommer snart!

Vill du veta mer?

Besök Lenovo TechWorlds webbsida här.

 

#LenovoTechWorld

 

Detaljer

Datum:
september 8
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
, ,

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>