Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

SentinelOne Endpoint Protection webinar

2021-06-10 @ 10:00 - 11:00 CEST

Nytt samarbete med ledande leverantör inom Endpoint Security

Nytt samarbete med ledande leverantör inom Endpoint Security

Nu har vi utökat vår portfölj inom IT-säkerhet med en av de snabbast växande leverantörerna inom Endpoint Security:

SentinelOne – och vi är glada att kunna meddela att vi distribuerar SentinelOne i hela Norden!

SentinelOne har under de senaste åren utvecklat en unik plattform för Endpoint Security. I den senaste MITRE EDR Evaluation var SentinelOne den enda leverantören som fick en total Detection Rate på 100%. Många av världens största verksamheter använder deras lösning – bland annat hela 3 av ”the Fortune 10” skyddar sig med SentinelOne.

Kort om plattformen
En av de stora fördelarna med SentinelOne är deras ”light-weight agent”, med både EPP (End Point Protection) och EDR (End Point Detection and Response) vilket ger en komplett lösning som täcker Prevention, Detection, Response & Hunt.

Det som skiljer SentinelOne från många andra lösningar är bland annat deras AI-baserade Dynamic Behavior Tracking Engine, kombinerad med deras patenterade active EDR. Den ”etablerar” en SOC på alla endpoints som automatisk stoppar och ”rensar upp” efter en attack. Det gör att den till exempel kan återställa ett helt system till sitt senaste ”rena” tillstånd.

SentinelOne Endpoint Protection webinar 2

Detaljer

Datum:
2021-06-10
Tid:
10:00 - 11:00 CEST
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
, ,

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00