Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Välkommen till Connect to IT!

2021-10-12 @ 15:00 CEST

Välkommen till Connect to IT!

Årets tema på Connect to IT är – Tänk om – verkligheten har tvingat oss att tänka om kring vår vardag och våra arbetssätt. Men att tänka om handlar inte bara om att tänka annorlunda.

Det handlar också om att vara visionär och utnyttja kraften i att våga drömma. Tänk om, på riktigt!

Tänk om vi kan accelerera vår digitala omställning och minska vår negativa miljöpåverkan? Tänk om vi kan göra våra processer effektivare och arbetssätten smartare?
En accelererande teknikutveckling, stora förändringar av arbetssätt och företagskultur skapar utmaningar. Men också fantastiska möjligheter – att tänka om blir därför nyckeln till framgång.

Telia och Cygate vill utmana och inspirera dig och dina kollegor, vi vill utmana gamla sanningar och hitta nya vägar framåt tillsammans. Connect to IT 2021 kommer att köras digitalt och bjuda på insikter från människor som tänkt om samt en och annan oväntad upplevelse!

Varmt välkommen till Connect to IT! Digital sändning den 12 oktober kl 13.00 – 15.00

Vänliga hälsningar,
​​​​​​Telia & Cygate​

NUTANIX – 20 JANUARI – CLOUD BUNDLES ARE BACK!

Detaljer

Datum:
2021-10-12
Tid:
15:00 CEST
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
, ,

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00