Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

DattoCon 2021

2021-10-13

DattoCon 2021

Välkommen till årets DattoCon – ett event späckat med spännande föredrag, uppvisning av nya produkter och möjligheter att nätverka med branschkollegor.

De ämnen som kommer att avhandlas under eventet är till för att hjälpa MSP:er få de verktyg de behöver för att påskynda företagets tillväxt, samtidigt som man får möjlighet att knyta nya kontakter.

DattoCon kommer att hållas virtuellt i år och vänder sig till alla leverantörer av IT-tjänster – stora som små.

Våra break out-sessioner är utformade på ett sätt som ger dig och ditt företag största möjliga värde av att delta, oavsett om du är intresserad av ny teknik, försäljning och marknadsföring eller inspiration för att hjälpa dig att driva på företagets tillväxt.

Dessutom finns det flera möjligheter att höra våra experter prata om säkerhet inom till exempel SaaS Defense, Microsoft Azure och mer.

Följ med oss ​​onsdagen den 13 oktober från kl 14:00, när Datto öppnar de virtuella dörrarna för årets DattoCon.

DattoCon 2021 2

 

 

Detaljer

Datum:
2021-10-13
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>