Hem Jobba på IT Media Group Sverige AB Säljare

Säljare

Publicerat av: Redaktionen

Vill du vara med på en spännande resa i ett företag med stark framtidstro och tillväxt?

Vi söker säljare som ansvarar för en eller flera webbtidningar. Du ansvarar fullt ut för att sköta både befintliga och nya kunder. Du kommer att sälja annonser, partnerskap mm till företag där våra produkter är välkända.

Din profil

Du har ett brinnande intresse för försäljning. Du kan arbeta självständigt och tar ansvar på allvar. Du är engagerad i ditt arbete och drivs av att uppnå resultat.

Vi erbjuder dig

Som säljare hos oss ansvarar du välkända och etablerade produkter. När du lever upp till profilen som säljare hos oss kommer du att ha bra lön vilken består av både fast lön och provision.  Friskvårdsbidrag och roliga aktiviteter ingår naturligtvis. Du får en gedigen utbildning och alla förutsättningar för att lyckas jobb. Du får också en engagerad ledare som brinner för att utveckla dig till din fulla potential.

Övrigt

Omfattning: Heltid
Start: Enligt överenskommelse
Arbetstid: 8-17 flextid

Kontakta Annika Guldroth Telefon: 0730 416 234 email: annika@itmediagroup.se

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>