Ny sajt för MDM-system från Ambiductor
Hem NYHETER Ny sajt för MDM-system från Ambiductor

Ny sajt för MDM-system från Ambiductor

Publicerat av: Redaktionen

Ambiductor, en ledande leverantör av energimätare, vattenmätare, oljemätare, Internet of Things (IoT) och smarta mätningslösningar, presenterar idag en ny hemsida https://www.ambisolution.se.

Den nya webbplatsen är ett steg framåt i företagets engagemang för att erbjuda säkra, rättvisa och precisa mätningslösningar anpassade till sina kunders behov.

– Vi är glada att kunna erbjuda vår nya hemsida som en resurs för våra kunder och media inom VA, fjärrvärme och fastighetssektorn, säger Karl-Johan Hultman, VD på Ambiductor.

Den nya hemsidan är utformad för att visa möjligheterna med ett MDM-system som är byggt för mätteknik i jämförelse med traditionella IoT-plattformar. Den presenterar mjukvara för allt inom Internet-of-Things och ger en omfattande översikt över mjukvara och dess tjänster, samt detaljerade tekniska specifikationer och användarhandledningar.

AmbiSolution som tjänst marknadsförs även av olika distributörer i Sverige och andra länder.

Ny sajt för MDM-system från Ambiductor

Ny sajt för MDM-system från Ambiductor

– Vår nya webbplats representerar vår fortsatta satsning på teknisk expertis och tillförlitlighet, och vi ser fram emot att fortsätta att vara i framkant av tekniken inom IoT och smarta mätningslösningar.

Ambiductor riktar sig till kommuner, energibolag och fastigheter, och utmärker sig som leverantör inom energi-, vatten- och oljemätning genom en hög kunskapsnivå inom förädlande av data och fokus på att lösa problem.

Webbplatsen kommer också att hålla kunder och media uppdaterade med de senaste nyheterna och utvecklingen inom företaget och branschen.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00