Brilliant Future lanserar ny produkt för enkel och smart kundrelationsundersökning
Hem PRODUKT NYHETER Brilliant Future lanserar ny produkt för enkel och smart kundrelationsundersökning

Brilliant Future lanserar ny produkt för enkel och smart kundrelationsundersökning

Publicerat av: Redaktionen

Nu lanserar det svenska SaaS-företaget Brilliant Future en ny produkt för kundrelationsmätningar.

Syftet med det nya verktyget är att ge Brilliants kunder utökade funktionaliteter och analysfunktioner för att kunna kartlägga kundlojaliteten ännu bättre.

Produkten förenklar för användaren och gör det lättare än någonsin att få databaserade insikter och agera på resultatet.

Den nya produkten öppnar upp dörrar för företag att bättre förstå sina kunders behov och önskemål. Användarna kan enkelt själva sätta upp en kundrelationsundersökning och skicka ut den med bara ett par knapptryck. Verktyget är baserat på redan framtagna validerade undersökningsfrågor och smart teknik som sammanställer resultatet och pekar på vad som behöver prioriteras för att förbättra kundlojaliteten.

– Att säkra en riktigt bra kundupplevelse är nyckeln för en organisations framgång. Utan kunder finns man inte. Att ta reda på vad som gör kunderna till ambassadörer och göra mer av det, eller ta reda på vad som gör dem till kritiker och se till att åtgärda det är helt avgörande för affären. Den här nya produkten gör det lättare för organisationer att fatta välgrundade beslut som är baserade på kunders faktiska feedback, säger Ulrika Jonsson, vd på Brilliant Future.

Brilliant Future lanserar ny produkt för enkel och smart kundrelationsundersökningBrilliant Future har 25 års erfarenhet av kund- och medarbetarundersökningar. Med bakgrund av den ökande betydelsen av kundupplevelse inom dagens affärslandskap är den här satsningen ett viktigt led i att stärka och framtidssäkra bolagets erbjudande inom kundundersökningar ytterligare.

För mer information om Brilliant Futures nya verktyg för kundrelationsmätningar, besök: https://brilliantfuture.se/kundrelationsundersokning/

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00