Devialet lanserar Devialet Gemini II i Norden: Mindre, mer ergonomisk och med världens mest avancerade ljud
Hem PRODUKT NYHETER Devialet lanserar Devialet Gemini II i Norden: världens mest avancerade ljud

Devialet lanserar Devialet Gemini II i Norden: världens mest avancerade ljud

Publicerat av: Redaktionen

Från årsskiftet finns Devialets avancerade Devialet Gemini II i Norden, nu kan svenska musikälskare få tillgång till ett av marknadens mest avancerade in-ear-headsets.

 Devialet, företaget bakom den världsberömda Phantom-högtalaren, lanserar nu hörlurarna Gemini II i Norden.

Devialet Gemini II är den andra generationen av Gemini-serien och har bättre ergonomisk design, bättre och stabilare anslutningsmöjligheter, adaptiv brusreducering och ännu högre ljudkvalitet än den första Gemini-modellen.

”Vi har pressat in 15 års erfarenhet av högkvalitativt ljud i Gemini II för att skapa det största ljudet i vår minsta produkt hittills. Devialet Gemini II är det ultimata inom HiFi-lyx – både när det gäller ljud, komfort och design”, säger Franck Lebouchard, VD på Devialet.

Avancerad brusreducering

Devialet lanserar Devialet Gemini II i Norden: Mindre, mer ergonomisk och med världens mest avancerade ljudDevialet Gemini II har två nya brusreduceringstekniker (ANC) som ser till att du kan njuta av din musik utan störningar – och utan att kompromissa med ljudkvaliteten.

Devialet Adaptive Noise Cancellation (D-ANC) har utvecklats specifikt för Gemini II och tar hänsyn till formen på ditt öra för att skapa bästa möjliga brusreducering – samtidigt som den optimerar energiförbrukningen så att ANC inte tömmer batteriet i onödan. D-ANC-tekniken är skräddarsydd för att förhindra de signalfördröjningar som annars är vanliga med ANC.

Devialet har också byggt in sin egen patenterade AWR-teknik i Gemini II. Active Wind Reduction använder inbyggda mikrofoner på sidan av hörlurarna för att anpassa brusreduceringen efter vind- och väderförhållanden. Samma teknik ger också kristallklara röster under samtal.

Nytt element, bättre anslutning, sofistikerad design

Devialet Gemini II har ett nytt och förbättrat, titanbelagt 10 mm-element och Qualcomms aptX-kodekar som ger ännu mer levande musikupplevelser. Kombinera detta med bättre anslutningsmöjligheter via Bluetooth 5.2, IPX4-vattentålighet, nya touchknappar som styr musiken och en batteritid på upp till 22 timmar så har du allt du behöver.

Nya Devialet Gemini II levereras i ett mindre laddfodral än tidigare, utan att det påverkar batteritiden. Det ikoniska och lyxiga utförandet är elegant och finns i färgerna Matte Black och Iconic White. Formen är designad för att passa alla öron, så att du tryggt kan använda dina Gemini II utan att oroa dig för att tappa dem på promenaden, tågresan eller löprundan.

Devialet Gemini II säljs från och med i dag till det rekommenderade priset 4 990 kronor för standardversionen och 7 490 kronor för Opéra de Paris-versionen hos utvalda återförsäljare och på Devialets egen webbplats.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00