M-Files utökar med nya GenAI-funktioner och stöd för Microsoft Copilot
Hem NYHETERAI M-Files utökar med nya GenAI-funktioner och stöd för Microsoft Copilot

M-Files utökar med nya GenAI-funktioner och stöd för Microsoft Copilot

Publicerat av: Redaktionen

M-Files förbättrar nu sin plattform för ”knowledge work automation” med nya funktioner som bygger på generativ AI (GenAI).

Genom att ge insikter från alla data som finns i verksamheten kan de nya funktionerna i M-Files Aino öka medarbetarnas produktivitet.

Med lanseringen av M-Files Connector för Copilot får också M-Files-kunder som använder Microsoft 365 tillgång till alla företagsdata, inklusive från Microsoft 365-applikationer.

Med M-Files Aino kan medarbetarna bearbeta stora mängder information snabbt, få svar på komplexa frågor och komma fram till slutsatser mer effektivt. AI-plattformen bygger på metadata, förstår affärssammanhang och får bara tillgång till relevanta och auktoriserade data. Med den högsta standarden för datasäkerhet och regelefterlevnad ser M-Files Aino till att all kommunikation skyddas och styrs av organisationens riktlinjer.

M-Files Connector för Copilot bygger på M-Files omfattande integration och partnerskap med Microsoft vilket gör att man enkelt kan komma åt M-Files-innehåll från Microsoft 365. Genom att kombinera informationen i M-Files med den som finns i Microsoft Outlook och Microsoft Teams får man en bättre helhetsförståelse för den egna verksamheten.

M-Files utökar med nya GenAI-funktioner och stöd för Microsoft Copilot

– M-Files arbetar hela tiden för att ligga i framkant inom innovation och användning av GenAI. Vår förmåga att interagera med en organisations samlade data med hjälp av naturligt språk hjälper medarbetarna i realtid och gör det möjligt att spara tid och dra rätt slutsatser från stora mängder information. Vår senaste satsning ger ett mervärde till alla våra kunder, men särskilt för Microsoft 365-användare eftersom de nu kan få tillgång till innehåll och information i alla företagsdata, inklusive Microsoft 365-applikationer, säger Antti Nivala, grundare och vd för M-Files.

De nya AI-funktionerna och integrationen med Microsoft Copilot visades upp under eventet M-Files IMPACT Global Conference den 14-17 maj i Madrid.

Boka en demonstration av M-Files här»

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00