Nexer utnämnda till global Premier Partner av Stibo Systems
Hem DIGITAL TRANSFORMATION Nexer utnämnda till global Premier Partner av Stibo Systems

Nexer utnämnda till global Premier Partner av Stibo Systems

Publicerat av: Redaktionen

Stibo Systems, en världsledande leverantör av master data management (MDM)-lösningar, har utnämnt Nexer, ett globalt techföretag till den högsta nivån – Global Premier Partner.

Detta fördjupar och expanderar partnerskapet globalt och markerar företagens gemensamma satsning på transformativa och hållbara data management-lösningar.

Sedan 2011 har Nexer varit en värdefull partner till Stibo Systems, med ett nära samarbete för att leverera hållbara, ”best practice” data management lösningar till sina kunder.

Uppgraderingen till global Premier Partner understryker Nexers bidrag och engagemang, samt stärker möjligheterna att utöka gemensamma satsningar globalt.

Nexer har etablerat en stark närvaro hos nordiska Stibo Systems STEP kunder, och visat en djupgående expertis och förståelse för specifika bransch- och organisationsbehov. Med ett av de största teamen av seniora, ”full track” certifierade Stibo Systems STEP-konsulter i världen erbjuder Nexer implementaion, integration, AMS och support till kunder på Stibo Systems MDM-plattform STEP över hela världen, till exempel norra Europa, USA och Indien. Detta omfattande och erfarna konsultteam, i kombination med internationell ledning och säljrepresentantion i både Norden och USA, säkerställer en sömlös tjänsteleverans och kundnöjdhet på global nivå.

Nexer har också en unik expertis inom plattformen Stibo PDX (Product Data Exchange). Sedan 2022 har företaget varit Stibo Systems dedikerade partner för support, utbildning, kanalkonfigurationer och roll-outs av Stibo PDX – något ingen annan Stibo Systems partner kan erbjuda.

Fredrik Larsson, VD för Nexer Data Management, uttrycker sin entusiasm över det utökade partnerskapet och säger:

Nexer utnämnda till global Premier Partner av Stibo Systems“Vi är stolta över att fördjupa och skala upp vårt samarbete med Stibo Systems och visa våra unika styrkor på en global scen. Vår omfattande kundbas i Norden i kombination med vårt hållbarhetsfokus och seniora Stibo Systems STEP-team med specialkunskaper inom PDX positionerar oss som en föredragen partner för företag som söker hållbara och skalbara lösningar.”

Gauri Chawla, SVP Global Alliances på Stibo Systems, tillägger:

“Efter ett så långt partnerskap och leverans av framgångsrika MDM-projekt till kunder som Salling Group, Husqvarna, Ahlsell, Mekonomen, KGK, Oatly, BUFAB med flera, ser vi en lovande framtid tillsammans. Nexers engagemang, expertis och ständiga kundfokus på vår plattform sedan 2011 har verkligen utmärkt sig. Vi ser fram emot fortsatt framgång och spännande möjligheter tillsammans.”

Förutom ett långt och robust partnerskap har Nexer visat ett starkt engagemang för datadriven hållbarhet genom sina produktutvecklingsinsatser. Företagets Footprint Data Management-lösning, utvecklad på Stibo Systems STEP-plattform, exemplifierar Nexers banbrytande insatser inom Sustainability Data Management. Denna lösning, kombinerad med Stibo Systems egna ESG Management-erbjudande, innebär en enastående möjlighet för företag att arbeta datadrivet och strategiskt mot sina hållbarhetsmål.

Genom att tillämpa MDM-disciplin för hållbarhetsdata kan företag effektivt hantera utmaningar relaterade till insamling, konsolidering och data governance av detta viktiga data, samtidigt som det effektiviserar rapporteringsprocesser, ökar datatransparensen och, viktigast av allt, säkerställa kvalitén på de data som ska delas med andra system och utgående kanaler.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00