Ge dina e-böcker färgfyllt liv med nya Kobo Libra Colour och Kobo Clara Colour
Hem PRODUKT NYHETER Ge dina e-böcker färgfyllt liv med nya Kobo Libra Colour och Kobo Clara Colour

Ge dina e-böcker färgfyllt liv med nya Kobo Libra Colour och Kobo Clara Colour

Publicerat av: Redaktionen

Med färgläsningsteknik, miljövänliga materialval och vattentäthet för användning på språng kombinerar Kobo Libra Colour och Kobo Clara Colour livets färger med litteraturen.

 Rakuten Kobo introducerar bokälskare till sina första färg-E Ink läsplattor med de nya Kobo Libra Colour och Kobo Clara Colour, vilket innebär ett avslut på den svartvita läsupplevelsen som användarna varit vana vid sedan tidigare.

Ge dina e-böcker färgfyllt liv med nya Kobo Libra Colour och Kobo Clara ColourMed färg-E Ink Kaleido 3-skärm innebär det att Kobo Libra Colour och Kobo Clara Colour bibehåller fördelarna med E Ink-tekniken samtidigt som den nu gör det möjligt att se böckerna i färg.

Med kapacitet att kunna lagra tusentals böcker, lång batteritid, tillgång till Kobo Store, Pocket-stöd, för att kunna läsa sparade online-artiklar, och OverDrive- integration för enkel utlåning av biblioteksböcker, kan bokälskare fylla sina digitala bokhyllor med färg vart de än befinner sig. De nya läsplattorna är också utrustade med Bluetooth- teknik vilket gör det möjligt att lyssna på Kobos ljudböcker.

  • Vi är glada över att vara den första globala e-boksleverantören som erbjuder prisvärda läsplattor med färginnehåll, vilket ger både läsarnas böcker och vår digitala bokhandel liv med vackra nyanser. Läsarna får allt de önskar sig med tryckta böcker samtidigt som fördelarna med den digitala läsningen kvarstår, säger Michael Tamblyn, VD för Rakuten Kobo.
  • För Kobo är färg ett sätt att fördjupa och berika läsupplevelsen, samtidigt som vi behåller dagsljusläsbarheten och batteritiden som E Ink-skärmar De nya läsplattorna erbjuder dessutom funktioner som kan ställas in för att automatiskt minska blått ljus så att användarna kan läsa sent på kvällen utan att det påverkar sömnen negativt.

För att komplettera den nya färgläsupplevelsen fortsätter Kobo Libra Colour och Kobo Clara Colour att främja Kobos engagemang för hållbarhet genom att addera nya funktioner

Ge dina e-böcker färgfyllt liv med nya Kobo Libra Colour och Kobo Clara Colourför enklare batteribyte samt fortsatt användning av återvunna plaster. Dessutom är de nya läsplattorna helt vattentäta.

För Kobo-läsare som fortsatt föredrar en e-läsupplevelse i svartvitt introduceras även Kobo Clara BW som är en uppgraderad version av Kobos klassiska svartvita 6-tums e-läsare men utrustad med den senaste E Ink Carta 1300-skärmen, en förbättrad processor och tillgång till mer lagringsutrymme.

Tillgänglighet och pris

Förbeställningar av de nya läsplattorna kommer att vara tillgängliga från den 10 april 2024 och enheterna kommer att finnas tillgängliga hos utvalda återförsäljare i butik och online på

kobo.com från den 30 april.

Kobo Libra Colour: 2699 SEK Kobo Clara Colour: 1899 SEK Kobo Clara BW: 1649 SEK Kobo Stylus 2: 789 SEK

Kobo Libra Colour Notebook Sleepcover: 449 SEK Samtliga SleepCovers och Kobo Stylus 2 säljs separat.

För mer information se kobo.com

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00