Oneflow utvidgar sin strategi i en betydande omfattning med en ny AI-driven plattform
Hem NYHETERAI Oneflow utvidgar sin strategi i en betydande omfattning med en ny AI-driven plattform

Oneflow utvidgar sin strategi i en betydande omfattning med en ny AI-driven plattform

Publicerat av: Redaktionen

Oneflow lanserar Oneflow AI, en AI-driven plattform som hjälper företag att skriva, granska och analysera avtal 10 gånger snabbare och i stor skala.

”Framtidens avtal är inte bara digitala – de är förstärkta av AI”, säger Anders Hamnes, VD och grundare av Oneflow när företaget introducerar Oneflow AI, en samling förtränade AI-lösningar som hjälper företag att skriva, granska och analysera avtal 10 gånger snabbare och i stor skala.

Oneflow, ett SaaS-företag som handlas på Nasdaq First North Premier Growth Market i Stockholm, bygger en plattform för avtalsautomatisering som hjälper företag att förändra det gamla sättet att arbeta med avtal.

”Sedan den allra första koden vi skrev i Oneflow har vårt syfte varit och är fortfarande att befria företag från friktioner i hanteringen av deras centrala affärsdokument – det vill säga avtal”, enligt Anders. ”Marknaden domineras av etablerade leverantörer av e-signering, vilket gör det enkelt att signera avtal, men signeringen är bara ett av många steg i avtalsprocessen.”

Oneflow erbjuder en funktionsrik interaktiv plattform för att förbättra varje steg i avtalsprocessen, från pre-sign, sign till post-sign. Att skapa avtal i datarika format ger en stark grund för helautomatiserade avtalsarbetsflöden.

Oneflow AI avslöjar insikter och tidsbesparingar i avtalsarbetet

Med Oneflow AI hjälper Oneflow inte bara företag att eliminera dyrt rutinmässigt avtalsarbete, utan minimerar också risken för tillsyn och avslöjar användbar intelligens i en hastighet där människor helt enkelt inte kan konkurrera. Avtal är kärnan i alla verksamheter och ju långsammare avtal, desto långsammare verksamhet.

Oneflow tar ledningen för framtidens avtal
Oneflow utvidgar sin strategi i en betydande omfattning med en ny AI-driven plattform

”Resan mot att uppnå vårt mål accelereras nu av AI. Vi tror att det kommer att förändra spelplanen för våra kunder som verkligen vill sätta höga standarder för sina operativa arbetsflöden. Att få kontrakt över mållinjen på ett korrekt och effektivt sätt är grundläggande för verksamheten.”

Enligt Oneflows senaste forskningsrapport med titeln ”The State of AI in Contract Management” rapporterade 35% av de tillfrågade affärsmännen att de använder AI i avtalshantering idag och 23% planerade att utnyttja AI vid någon tidpunkt. Det är dags att börja använda AI i avtalshanteringen nu.

 

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00